Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotokurs natur og studio for viderekommende

Stikkord for kurset er kreativ planlegging, fantasi, farger, lys og komposisjon. Med våre muligheter skal du ikke tenke tradisjonelt når du har kamera i hånden.
Kurset er for deg som ikke har mye erfaring, men vi forutsetter at du kan fotografere med manuelle innstillinger.
Program:
Vi legger opp til at 2 og 2 deltakere arbeider sammen, og vi veileder med planlegging og fotografering.
Modell ute og i studio. Fra idé til bilde. Planlegge alle detaljer med sted, gjenstander, farger og komposisjon.
Male med lys, ledlys, halogenlys, bruk av reflektorer, mange studioblitser, låvedører, beauty dish og kulisser. Skap bilder med magi eller rett og slett ta virkelig flotte bilder. Det blir også felles fotografering med modell ute med og uten røykmaskin.
Naturfoto med dyr og fugler. Fra idé til bilde: Bygg motivet fra bunn med naturens materialer, å ta eventyrbilder som virkelig fortjener en plass i stua. Du vil oppleve unike muligheter for dyr- og fuglefotografering. Vi kan ikke bestille ville dyr og fugler, men hos oss er det alltid noen som dukker opp.
Vi gir kunnskap og veileder hver enkelt. Vi legger opp til stor frihet med rom for egne ideer som gjerne kan diskuteres før kurset, slik at vi kan legge ting til rette for et godt resultat.
Pris kr 3400,00 pr person inkludert modell, mat, drikke og overnatting. Det er kun plass til 4 stk på kurset, og dette er siste kurs for viderekommende dette året. Velkommen til 2 lærerike, hyggelige og morsomme dager.
For påmelding og mer informasjon om oss, se www.naturfotografen.com
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu