Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

2-dagers kurs i ADOBE LIGHTROOM 2

Lær deg arbeidsflyt og bildebehandling med Adobe Lightroom 2. På dette kurset vier vi hele første dagen til bildearkivering, og den andre dagen til bildebehandling av raw-filer. Du velger selv om du vil være med på den ene eller begge dagene!
Er du lei av å kaste bort mye tid med utvelgelse, koding og behandling av raw-filer, da er det på tide at du tar i bruk Adobe Lightroom. Oppdag hvilke muligheter som Lightroom gir både for amatører og profesjonelle.

I dette fotokurset går vi igjennom fotografens muligheter for rask arbeidsflyt, systematisering og behandling av raw-filer (og jpg-filer). Lightroom 2 er et program som er skreddersydd for fotografer. Som fotograf kan man gjøre alt av bildebehandling i Photoshop, mens Lightroom 2 gir deg de aller fleste funksjonene og mulighetene du trenger for effektiv håndtering og bearbeiding av bilder. Bli med på kurset og få mer ut av tiden din og raw-filene dine!

Målgruppe:
Dette kurset er beregnet for alle som ønsker å få en praktisk gjennomgang av funksjonene og arbeidsflyten i Lightroom 2. Både amatører og profesjonelle er velkomne! Det er en fordel om man har litt kjennskap til data fra før, men det kreves ingen kunnskaper om Photoshop eller andre bildebehandlingsprogrammer. Alle deltagerne må ta med sin egen datamaskin (helst bærbar). Kurset er åpent både for brukere av PC og Mac.

Kursleder er Ole Jørgen Liodden som har bred erfaring med bruk av Lightroom 2, og fra ulike kurs innen bildebehendling og fotografering.

Se mer info om kurset her: http://www.naturfokus.info/index.php?option=com_content&a...;Itemid=73

Online påmelding her: http://budurl.com/gluy

Velkommen på kurs!!
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu