Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Workshop i Lyssetting

Søndag 18. oktober arrangerer Ur og Foto kurs / workshop i profesjonell lyssetting.
Stedet for denne spennede workshoppen er ærverdige Kronstad Hovedgård. Det er ingen hvemsomhelst som kommer til Bergen denne søndagen for å lære bergenske fotoentusiaster kunsten å sette studiolys. Pål Laukli har jobbet som profesjonell fotograf siden 1999 og har utdannelse fra USA og Nederland, i dag er Pål tilknyttet Tinagent i Oslo. Pål har i tillegg flere utstillinger og utsmykninger bak seg.

På workshop med Pål går vi igjennom flere kjente bilder (Fatso, Fritt Vilt II for å nevne noen) som han har gjort og ser på ulike typer lyssetting og lysteori.
Etter en rask lunsj rigger vi opp studio og gjør flere lyssettinger, fra enkle oppstillinger med 1 lampe og oppover til store komplekse lysrigger.

Vi skal jobbe med fashion / beauty fotografering disse timene, og det blir full anledning for deltakerne underveis å jobbe med modellene og egne ideer, så ta gjerne med eget kamera.
Vi jobber med Hensel lys og Mamiya/Leaf kameraplatform som Pål bruker daglig.

Her vil det være høyt tempo, og mye nytt og inspirerende !!


DATO: Søndag 18. oktober kl. 11.00
VARIGHET: 6-7 timer
STED: Kronstad Hovedgård
PRIS: Kr. 1.850,- som inkludere lunch

Påmelding kan gjøres til kurs@urogfotobergen.no . Det er begrenset med plasser på dette kurset, så vær rask med påmelding.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu