Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Kurs i Photoshop for nybegynnere

2 dagers kurs i digital bildebehandling med Photoshop for nybegynnere. Vi vil også ta bilder i måneskinn hvis været er klart, og det er en magisk opplevelse i stillheten hos oss i skogen
Photoshop er et fantastisk verktøy til å korrigere eksponeringer, farger, lys og skygger, lage bilder i sort hvit, og til å manipulere bilder hvis du liker det. Det meste er mulig, og våre kurs lærer deg raskt og enkelt digital bildebehandling. Kurset er basert på Photoshop elements, men det du lærer kan også brukes i Photoshop CS.

Våre kurs lærer deg hvordan du kan behandle bilder til et godt resultat. Du vil oppleve at digital bildebehandling er nyttig og veldig morsomt, og du låner PC gratis av oss. Gjennom praktiske oppgaver lærer du alle grunnleggende verktøy med nøyaktige beskrivelser steg for steg i et tempo som passer den enkelte. Uten stress kan du bl.a. jobbe med justering av lys, farger, kontrast, beskjæring, skarping, lag, sort/hvitt, montasjer, digtal makeup og mye mer. En del av kurset er også makrofotografering og fotografering i vårt studio som vil gi deg erfaring frem til et ferdig produkt.

Velkommen til 2 dagers Kurs i digital bildebehandling i Photoshop hos oss i skogen med naturen på alle kanter. Kurset starter lørdag kl 1100, og vi avslutter ca kl 1600 søndag.

Pris: kr 1880,00 pr deltaker inkludert overnatting og måltider. Uten overnatting er prisen kr 1630,00 pr deltaker.

For påmelding og mer informasjon om oss, se www.naturfotografen.com
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu