Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Vinterkurs på Venabu fjellhotell i digital fotografering.

På grunn av stor pågang setter vi opp nytt vinterkurs på Venabu fjellhotell i digital fotografering.
Fotokurset på Venabu siste helgen i januar ble raskt fullt og vi gir derfor alle som ikke fikk plass muligheten til å være med helgen etter! Benytt anledningen til å få med deg fantastiske vintermotiv sammen med andre fotointeresserte. Vi bruker helgen til å lære om kamerabruk og hvordan du kan ta kontroll over utstyret. Gjennom teoriundervisning inne og praktiske oppgaver ute på tur får du en bedre forståelse for de mange muligheter som ligger i et moderne digitalkamera.

Vi har drevet fotokurs på Venabu fjellhotell i 8 år, og holder kurs hele året. Mange hundre deltagere har vært med og flere kommer tilbake på nye kurs etter som kunnskap og inspirasjon er en viktig drivkraft for å utvikle interessen videre. Venabus hyggelige miljø med god mat og høy sosial trivselsfaktor, er med på å gjøre et helgopphold til en uforglemmelig opplevelse.
Ved å holde antall kursdeltagere på 10 – 12 får alle personlig oppfølgninger og mulighet for å lære nye innstillinger som gjør deg til en bedre fotograf. Som kursdeltager får du øvelse i å se motiv og lærer å ta bilder på en bevisst måte. Bilder vises på storskjerm og kursleder gir konstruktiv og lærerik tilbakemelding. Vi ser også på bildebehandling og arbeidsflyt i Photoshop Elements
Kursleder er fotograf Olav Erik Storm, som arbeider som reklamefotograf og holder kurs blant annet i Oslo og på Venabu. Olav har utarbeidet et godt kursmateriell og er en inspirerende kursleder. Vi er ute og fotograferer i all slags vær så ta med klær og utstyr (ski) for årstiden. Vi har noen digitale speilrefleks kameraer til leie for kr 250,-. Ta med egen laptop eller lei PC på hotellet for kr 400,-. Venabu fjellhotell som har 56 rom, ligger sør for Rondane ved riksveg 27, midtveis mellom Oslo og Trondheim. Gjester som kommer med tog eller ekspressbuss kan avtale henting på Ringebu stasjon, kr 150,- pr person en veg.

Les mer om vinterkurset i ZINE Travel Magasin – linken finner du på Venabus nettside!
Du finner også mer informasjon og bilder fra tidligere kurs på nettsiden; www.venabu.no
Pris kr 3600,- inkludert opphold og alle måltider fra fredag kveld til og med lunsj søndag.
Velkommen til fjells og til hyggelig samvær med andre fotoentusiaster!

NB. Med forbehold om nok deltagere vil kurset bli avholdt som annonsert.

Hilsen fotograf Olav Erik Storm og hotellvert Lars V. Tvete

E-post: olav.storm@getmail.no og lars@venabu.no

Venabu fjellhotell, 2632-Venabygd. Tlf 61 29 32 00 E-post: venabu@venabu.no
Ved bestilling innbetales et depositum på kr 500,- pr deltaker til konto 2100.05.00116.
Alle fotos; Olav Erik Storm -
Alle fotos; Olav Erik Storm
 -
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu