Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotokurs med unike muligheter for nybegynnere

Hos oss i skogen har en nybegynner unike muligheter til å lære dyre- og fuglefotografering, fotografering i studio med fotomodell, makrofotografering, portrettfotografering, landskapsfotografering, og bildebehandling i Photoshop. Dette er et komplett fotokurs
Kurset er for deg som har fotografert uten at du forstår hvordan kamera fungerer, eller du har kjøpt nytt kamera og vil lære fotografering med manuelle innstillinger som er basis for kreativ fotografering. Du lærer å ta bilder av mennesker, landskap, modell i studio, fugler, dyr, makrofotografering og digital bildebehandling med Photoshop. Vi tar maks 6 deltakere pr kurs.

Våre grunnkurs er bygget på visuell logikk som gjør at du raskt forstår bruk av manuelle innstillinger og opplever gleden med foto. Kamera og pc kan du låne gratis av oss. Vi som driver familiefoto.no og naturfotografen.com har lang erfaring med fotografering av barn, bryllup, modeller i fotostudio og livet i naturen hvor vi bor. Dette er kunnskaper vi gjerne deler med dere som kommer på kurs. Yngste deltaker så langt er 12 år og eldste 73 år.

Programmet den første dagen er bruk av kamera med manuelle innstillinger, blender og lukker, iso, fargerom, lysmålersystem, fokussystem, bruk av blits, histogram og hvordan eksponere riktig. Etter lunsj er vi ute med praktisk foto og tema er makrofotografering, bildekomposisjon i landskap, og portrett ute. Når dagen er slutt vil de fleste være meget overrasket over egne prestasjoner.

Dag 2 bruker vi til praktisk fotografering i studio og ute i kamuflasjetelt, og gruppen vil bli delt slik at 3 og 3 samarbeider med veiledning fra oss. Her i skogen kan du oppleve ville dyr og fugler som er tillitsfulle, derfor vil du ikke mangle motiver når du arbeider med naturfoto. Oppvarmet studio med modell og topp utstyr er også til disposisjon, og da opplever du fotografering med full kontroll over lyset. Det er populært og morsomt, og gir deg mye kunnskap om portrett og lyset generelt. Grunnleggende digital bildebehandling i Photoshop er også en del av dagen, og den som ikke har arbeidet med digital bildebehandling vil oppleve utrolige muligheter. Du låner pc av oss gratis. Etter kurset kan du gjøre mye i Photoshop på egenhånd.
Kurset starter lørdag kl 1100, og vi avslutter ca kl 1700 søndag. Lørdag kveld koser vi oss med god mat og har det hyggelig. De som har vært på kurs kan også leie studio til fotografering av for eksempel egne barn. Velkommen til 2 dager med foto og opplevelser hos oss i skogen.

Pris: Kr 2850,00 pr person inkludert modell, lunsj lørdag og søndag, middag lørdag, frokost søndag og overnatting.

For påmelding og mer informasjon om oss se www.naturfotografen.com
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu