Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotokurs - "Øyet som ser" på kloster i Italia

Kurset egner seg for fotointeresserte som ønsker å fordype seg i de mange sidene ved fotofaget. Vakre omgivelser og et fantastisk lys gir inspirasjon og muligheter det kan være vanskelig å finne her hjemme. Det blir varierte dager, med noe teori, mye fotografering, og ikke minst gjennomgåelse av dagens oppgaver.
FOTOKURS - ØYET SOM SER...
Kurset egner seg for fotointeresserte som ønsker å fordype seg i de mange sidene ved fotofaget. Vakre omgivelser og et fantastisk lys gir inspirasjon og muligheter det kan være vanskelig å finne her hjemme. Det blir varierte dager, med noe teori, mye fotografering, og ikke minst gjennomgåelse av dagens oppgaver. Om ettermiddagen samles vi for å laste bildene inn på pc/mac. Da vil det også bli muligheter for å få litt veiledning i etterbehandling av bildene. Deltakerne trenger ikke ha noen forkunnskaper, men det er en fordel at en har gjort seg kjent med kameraet sitt på forhånd. Vi skal trene opp bildesynet, og alle skal reise hjem med mange fantastiske bilder! Deltakerne må ha med eget kamera, og egen bærbar pc/mac så de får redigert bildene. Det vil bli sendt ut en huskeliste om hva en bør pakke i bagen. Det blir to undervisningsøkter om dagen (á omlag to timer) – og helt sikkert mye fotoprat og utveksling av erfaringer og tips i løpet av måltidene under pergolaen!

Kursholder Nina Reistad har erfaring som allsidig fotograf, først som frilansfotograf for musikkpressen, senere som reklamefotograf. Parallellt med dette har hun jobbet som kunstfotograf og deltatt på en lang rekke utstillinger, bl.a. Statens Høstutstilling. De siste fire årene har hun spesialisert seg på dyreportretter, og både tatt del i en bokutgivelse og holdt utstillinger. Hun har også lang erfaring med å bruke Photoshop i sitt arbeid. Nina Reistad har holdt en rekke fotokurs i vår regi tidligere, deriblant et svært vellykket ett på dette klosteret. For nærmere opplysninger: www.nrfoto.no og www.petography.no

Pris: kr. 11.000,- for opphold i dobbeltrom (tillegg på kr. 1100,- for opphold i enkeltrom). Prisen inkluderer foruten to daglige undervisningsøkter (totalt ca. 20 timer), kost (frokost, lunsj, middag, vin mm.) og losji, utflukter, samt busstransport fra/til Roma (Fiumicino) til/fra klosteret.
Tidspunkt: 29. april – 6. mai 2010
Sted: Italia: Klosteret Ilconvento 14 mil nord for Roma, i regionen Umbria.

UTFLUKTER
Vi drar samlet på halvdagstur til Asissi en av kursdagene, i tillegg besøker vi landsbyen Trevi som ligger rett i nærheten av klosteret. Det er nydelig turterreng og mange fine utfluktsmuligheter og andre landsbyer det er verdt å besøke i området.

PRAKTISKE OPPLYSNINGER
De deilige måltidene som serveres på klosteret er basert på lokale ingredienser – valgt i tråd med årstidene – og lokale viner. Ettersom det ofte er slik at kursdeltakerne ønsker å utvide oppholdet med noen dager i Italia, bestiller (og betaler) deltakerne selv flybilletter til/fra Roma. Det er tilbud om gratis busstransport fra/til flyplassen på ankomst- og avreisedagen. Busstransporten korresponderer med Norwegians flyvninger hhv. 29. april og 6. mai (selskapet har bare en flyvning om dagen).

BETALINGSBETINGELSER
Du blir bedt om å betale et depositum på kr. 1000,- til konto 1201.30.96277 (Kaleidos v/ Elisabeth Endsjø, Blåbærstien 34 a, 1450 Nesoddtangen) samtidig med at du melder deg på kurset. Dette er en bindende andel av den totale betalingen, og beløpet tilbakebetales ikke dersom du senere avbestiller kurset. Resten av beløpet forfaller til betaling 30 dager før kursstart. Innen den datoen kan du melde deg av uten videre kostnader, men får da ikke returnert depositumet. Depositumet tilbakebetales selvsagt hvis vi skulle se oss nødt til å avlyse kurset. NB. Det kan lønne seg å være tidlig ute med påmelding hvis man ønsker å bo på enkeltrom, for disse rommene er det rift om!

Se våre nettsider www.kaleidos.no eller ta kontakt med arrangøren Kaleidos v/ Elisabeth Endsjø for nærmere opplysninger: elisabeth.endsjo@c2i.net / tlf. 91 72 10 71
 -
 -
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu