Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Videregående kurs i digitalfotografering

Helgen 19-21. mars arrangeres nytt kurs på Venabu fjellhotell rett sør for Rondane med fotograf Olav Erik Storm. Kurset er rettet mot deltakere med noe erfaring fra fotografering med digitalt speilreflekskamera.
Lær å få bedre kontroll over kamerainnstillinger, bli mer fortrolig med valg av lukkertid, blenderåpning og filformat. Lær å bruke kamera som et kreativt verktøy og ta enda bedre bilder. Behandling av råfiler og arbeideflyt i Photoshop inngår også i kurset.

Gleden ved å ta bilder er det viktigste på Venabus kurs i digital fotografering. På kursene lærer du å ta enda bedre bilder ved å utnytte mulighetene som den digitale teknologien gir. Vi utnytter dagene godt og på weekend-kursene benyttes også kveldene til undervisning.
Det legges vekt på valg av motiv og at deltakerne er bevisste i komposisjonen av bildene. Alle får konkrete oppgaver og tar bilder ute som så legges inn på PC. Bilder vises på storskjerm og kursleder gir konstruktiv og lærerik tilbakemelding. Vi baserer oss på at deltagere har erfaring med innlastning, organisering og gjennomgang av bilder på egen PC.

Kursleder er fotograf Olav Erik Storm, som arbeider som reklamefotograf og holder en rekke kurs blant annet i Oslo og på Venabu. Olav har utarbeidet et godt kursmateriell og er en inspirerende kursleder. Normalt er det inntil 12 deltagere på hvert kurs slik at den enkelte kan få individuell veiledning. Vi er ute og fotograferer i all slags vær så ta med klær og utstyr for årstiden. Vi har noen digitale speilrefleks kameraer til leie for kr 250,-. Ta med egen laptop eller lei PC på hotellet for kr 400,-. Venabu fjellhotell ligger sør for Rondane ved riksveg 27, midtveis mellom Oslo og Trondheim. Gjester som kommer med tog eller ekspressbuss kan avtale henting på Ringebu stasjon, kr 150,- pr person en veg.
Venabu fjellhotell har plass til 100 gjester, hyggelige stuer, godt kjøkken og nye høystandard tømmerhytter for utleie. Vi ligger 932 moh på Venabygdsfjellet sør for Rondane ved riksveg 27 Ringebu – Folldal. Avstanden til Oslo er 250 km og til Trondheim 270 km.

Det første kurset på Venabu i digitalfotografering ble arrangert i 2002. Hyggelig sosialt fellesskap i en god atmosfære, ny kunnskap til å ta bedre bilder, gjør at mange av deltakerne kommer tilbake til oss på nye fotokurs eller i andre sammenhenger. Mange hundre deltagere har vært med og felles inntrykk og tilbakemelding er at fotokursene på Venabu er både inspirerende og lærerike!
Pris kr 4.200,- inkludert opphold og alle måltider fra fredag kveld til og med lunsj søndag.

Velkommen til fjells og til hyggelig samvær med andre fotoentusiaster!
Du finner mer informasjon og bilder fra tidligere kurs på nettsiden; www.venabu.no

Hilsen fotograf Olav Erik Storm og hotellvert Lars V. Tvete

E-post: olav.storm@getmail.no og lars@venabu.no
Venabu fjellhotell, 2632-Venabygd. Tlf 61 29 32 00 E-post: venabu@venabu.no
Ved bestilling innbetales et depositum på kr 500,- pr deltaker til konto 2100.05.00116.
Alle bilder; Fotograf Olav Erik Storm -
Alle bilder; Fotograf Olav Erik Storm
Alle bilder; Fotograf Olav Erik Storm -
Alle bilder; Fotograf Olav Erik Storm
 -
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu