Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotokurs for nybegynnere

Hos oss i skogen har en nybegynner unike muligheter til å lære makrofotografering, portrettfotografering, landskapsfotografering og fotografering i studio med fotomodell. Velkommen til oss 90 minutter med bil fra Oslo
Lær alle viktige funksjoner på kamera, og bruk av kamera med manuelle innstillinger. Dette er basis for all fotografering ute i naturen og inne. Med vår metode og utstyr lærer du raskt bruk av blender og lukker, lysmåler, Iso, fokussystemet og hvordan eksponere riktig, bildekomposisjon og bruk av histogram. Det meste av dagen brukes til praktisk fotografering med bla makro, studiofotografering og landskap. Studiofotografering og lyssetting med modell er populært og morsomt, og gir deg mye kunnskap om portrettfoto og lyset generelt. Maks antall på kurset er 6 stk.
Kamera eller optikk du mangler kan du låne gratis av oss.

Vi som driver familiefoto.no og naturfotografen.com har lang erfaring med fotografering av barn, bryllup, modeller i fotostudio og livet i naturen hvor vi bor. Dette er kunnskaper vi gjerne deler med dere som kommer på kurs.
Velkommen til oss i skogen 90 minutter med bil fra Oslo, 2 timer fra Skien og en time fra Hønefoss.

Pris denne dagen kun Kr 1480,00 pr person inkludert lunsj.

For påmelding, send en e-post til: post@naturfotografen.com

Mer informasjon om oss og kurs finner du på www.naturfotografen.com
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu