Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotokurs for nybegynnere

Hos oss i skogen er det unike muligheter til å lære dyre- og fuglefotografering, fotografering i studio med fotomodell, makrofotografering, portrettfotografering, landskapsfotografering, og bildebehandling i Photoshop. Dette er et komplett fotokurs
Kurset er for deg som har fotografert uten at du forstår hvordan kamera fungerer, eller du har kjøpt nytt kamera. Med våre metoder kan du enkelt lære manuell fotografering som er grunnlaget for kreativ fotografering inne og ute i naturen. Til oss er det 90 minutter med bil fra Oslo, 2 timer fra Skien og en time fra Hønefoss.

Våre grunnkurs er bygget på visuell logikk som gjør at du raskt forstår bruk av manuelle innstillinger og opplever gleden med foto etter noen timer på kurset. Vi bruker minst mulig tid på teknisk teori, men gjør deltakere kjent med kameraets viktigste knapper og menyer og bruk av blender og lukker før vi er i gang med praktisk fotografering. Du lærer å ta bilder av mennesker, landskap, modell i studio, fugler, dyr og makrofotografering samt digital bildebehandling med Photoshop. Har du ikke digital speilrefleks og pc kan du låne det gratis av oss.
Vi som driver familiefoto.no og naturfotografen.com har lang erfaring med fotografering av barn, bryllup, modeller i fotostudio og livet i naturen hvor vi bor. Dette er kunnskaper vi gjerne deler med dere som kommer på kurs. For at du skal få best mulig utbytte av kurset tar vi maks 6 deltakere pr kurs. Yngste deltaker så langt er 12 år og eldste 73 år.

Program lørdag
Bruk av kamera med manuelle innstillinger, blender og lukker, iso, fargerom, lysmålersystem, fokussystem, bruk av blits, histogram og hvordan eksponere riktig. Etter lunsj er vi ute med praktisk foto og tema er makrofotografering, bildekomposisjon i landskap, og portrett ute. Når dagen er slutt vil de fleste være meget overrasket over egne prestasjoner. Lørdag kveld koser vi oss med god mat og har det hyggelig sammen.

Program søndag.
Praktisk fotografering i fotostudio og ute i kamuflasjetelt. Gruppen vil bli delt slik at 3 og 3 samarbeider med veiledning fra oss. Her i skogen kan du oppleve ville dyr og fugler som er tillitsfulle, og derfor vil du ikke mangle motiver når du sitter i kamuflasjeteltet som en profesjonell naturfotograf. Du får flotte bilder, og telelinse og stativ låner du gratis av oss hvis du ikke har det. Fotostudio med modell og topp utstyr står til disposisjon. Det er populært og morsomt, og det gir deg mye kunnskap om portrett, komposisjon og lyset generelt. Grunnleggende digital bildebehandling i Photoshop Elements er også en del av dagen, og den som ikke har arbeidet med digital bildebehandling vil oppleve utrolige muligheter på kort tid. Etter endt kurs kan du gjøre mye med bildene dine i Photoshop på egenhånd. Du låner pc av oss gratis.

Kr. 2850.- pr person inkludert fotomodell, lunsj lørdag og søndag, middag lørdag, frokost søndag og overnatting.

For påmelding, send en e-post til: post@naturfotografen.com

Mer info om kurs og oss finner du på www.naturfotografen.com

Velkommen til to dager med gode foto og naturopplevelser hos oss i skogenThom Ulvær - Fotokurs natur og studio.
Fotokurs natur og studio.
Thom Ulvær
Thom Ulvær - Bilder fra fotokurs
Bilder fra fotokurs
Thom Ulvær
 - Bilder tatt av deltakere på fotokurs
Bilder tatt av deltakere på fotokurs

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu