Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotokurs for nybegynnere

Hos oss i skogen er det unike muligheter til å lære dyre- og fuglefotografering, fotografering i studio med fotomodell, makrofotografering, portrettfotografering, landskapsfotografering, og bildebehandling i Photoshop. Dette er et komplett fotokurs
Kurset er for deg som har fotografert en stund, eller allerede vært på kurs og likevel ikke forstår hvordan kamera fungerer, eller du har kjøpt nytt kamera. Med våre metoder kan du enkelt lære manuell fotografering som er grunnlaget for kreativ fotografering inne og ute i naturen. Du lærer å ta bilder av mennesker, landskap, modell i studio, fugler, dyr og makrofotografering samt digital bildebehandling med Photoshop.

Våre grunnkurs er bygget på visuell logikk som gjør at du raskt forstår bruk av manuelle innstillinger og opplever gleden med foto etter noen timer på kurset. Digital speilrefleks, stativ og diverse optikk kan du låne gratis hvis du ikke har selv. Et fotokurs hos oss er også en opplevelse du neppe glemmer

Program lørdag:
Bruk av kamera med manuelle innstillinger, blender og lukker, iso, fargerom, lysmålersystem, fokussystem, bruk av blits, histogram og hvordan eksponere riktig. Etter lunsj er vi ute med praktisk foto og tema er makrofotografering, bildekomposisjon i landskap, og portrett ute. Når dagen er slutt vil de fleste være meget overrasket over egne prestasjoner. Lørdag kveld koser vi oss med god mat og har det hyggelig sammen.

Program søndag:
Praktisk fotografering i fotostudio og ute i kamuflasjetelt. Gruppen vil bli delt slik at 3 og 3 samarbeider med veiledning fra oss. Her i skogen kan du oppleve ville dyr og fugler som er tillitsfulle, og derfor vil du ikke mangle motiver når du sitter i kamuflasjeteltet som en profesjonell naturfotograf. Du får flotte bilder, og telelinse og stativ låner du gratis av oss hvis du ikke har det. Fotostudio med modell og topp utstyr står til disposisjon. Det er populært og morsomt, og det gir deg mye kunnskap om portrett, komposisjon og lyset generelt. Grunnleggende digital bildebehandling i Photoshop Elements er også en del av dagen, og den som ikke har arbeidet med digital bildebehandling vil oppleve utrolige muligheter på kort tid. Etter endt kurs kan du gjøre mye med bildene dine i Photoshop på egenhånd. Du låner pc av oss gratis. Vi er kanskje alene om et så variert tilbud.

Kurset starter lørdag kl 1100, og vi avslutter ca kl 1700 søndag. Lørdag møter vi alle deltakere i Kongsberg der bussen fra Oslo stopper. De som ikke har bil kjører med oss. Vi kan også hente på Kongsberg jernbanestasjon. Søndag sørger vi for transport til nærmeste tog eller buss.

Pris: Kr 2850,00 pr person inkludert modell, lunsj lørdag og søndag, middag lørdag, frokost søndag og overnatting.

For påmelding, send en e-post til: post@naturfotografen.com


Velkommen til to dager med gode foto og naturopplevelser hos oss i skogen

Mer info om kurs og oss finner du på http://www.naturfotografen.com/
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu