Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Har du styr på lyset?

3 dagers intensivkurs i lyslegging på fotografskolen i Viborg med fotograf Ragne Kristine Sigmond. Fortsatt ledige plasser. Rimelig kurspris og overnatting.
Kurset passer for deg som har jobbet som fotograf i kortere eller lengre tid, hvor du føler at du ønsker mer kontroll over de forskjellige lyskarakterer, lysretning og kontraststyring. Dette er viktige faktorer som skal til for å kunne lage profesjonell, variert og kreativ lyslegging! Vi vil også leke litt med andre lyskilder, i kombinasjon med flash. Kurset er spesielt rettet mot fotografer som hovedsakelig driver med personfotografering, men kunnskapen kan også brukes til stillife foto mm. Lyskurset koster kun 3000 dkr for 3 hele dager. Kontakt Rikke Hald på Medieskolerne for info om rimelig overnatting: rhs@medieskolerne.dk
Påmelding og kursbeskrivelse finner du her: br> ;Link tittel her
Ragne K. Sigmond har undervist på Medieskolerne, avdeling fotografskolen, siden 2006. Før dette jobbet hun som fotograf i Norge. Hun har i alle år vært aktivt med i nasjonale og internasjonale konkurranser, senest med 2.plass sammenlagt i årets landskonkurranse med Norges Fotografforbund, hvor hun også fikk forbundets høyeste utmerkelse: Gull med krans.
Hennes personlige fotoprosjekter kan du få innblikk i her: Link tittel her
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu