Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotokurs "Bildet" - 17 august

Dette er et fotokurs med det visuelle i fokus. Målet er økt bevissthet rundt motivet og visualiseringen fram til det ferdige bildet. Et kurs for den som vil komme et steg videre i prosessen med å ta bedre bilder!
"Bildet – Innhold / Komposisjon / Kreativitet" med Terje Skåre starter onsdag den 17. august 2011 og går over tre kvelder. Det kan være en naturlig fortsettelse etter å ha deltatt på OKKs Grunnkurs foto. Det er det visuelle som nå står i sentrum: Hva vil jeg fortelle med mitt bilde? Hvordan vil jeg vinkle fortellingen? Hva er de viktigste elementene i mitt bilde? Hvilke virkemidler har jeg for å gi “visuell tyngde” til de viktige elementene for å fremheve dem? Hvordan kan komposisjonen forsterke budskapet? …. Det handler om “timing”. Det handler om å slippe løs kreativiteteten. Det handler om å være “bevisst i gjerningsøyebikket” – når man “tar bildet”!

Dette kurset vil sammenlignet med grunnkurset være veldig praktisk. Slutten av august er en fin tid å være ute med kamera. Vi skal fotografere mye, jobbe med oppgaver, se på bilder og diskutere. Jeg skal etter beste evne prøve å inspirere og veilede i denne prosessen!

For komplett informasjon om tema- og tidsplan, pris og påmelding, gå til Oslo Kamera Klubbs egne nettsider: http://oslokameraklubb.no/-/bulletin/show/664819_bildet-i...ter-17-8-b

Kursholders nettside: http://www.fotograf-skaare.no/
Terje Skåre -
Terje Skåre

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu