Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Workshop i Edinburgh

Bli med på en uforglemmelig langhelg i eventyrlige Edinburgh – med den suksessrike fotografen og forfatteren Edmund Schilvold.
Schilvold har arrangert mer enn 30 helgekurs i fotografering på ulike lokaliteter i Norge, samt en ukelang fotosafari i Irland, og har med andre ord solid erfaring som kursleder. Videre har han lenge interessert seg for keltisk og angelsaksisk kultur og historie, som han gjerne forteller om – med smittende entusiasme.

Fotokurset vil bli innledet med en foredragskveld i Møllebyen i Moss, der vi tar opp forhold som utstyr og aktuelle forberedelser. Så, torsdag 1. mars, setter vi oss på direkteflyet Oslo–Edinburgh. Torsdag ettermiddag og kveld og de neste to dagene vil bli fylt med en kombinasjon av praktisk fotoundervisning ute i Edinburghs spennende gater, teori og bildekritikk på hotellet og hyggelig samvær på puber og spisesteder.

Årstiden sikrer oss behaglig temperatur, et minimum av turister, gylne soloppganger og fargerike solefall.

Lørdagen avsluttes med en lett fottur til det fantastiske utkikkspunktet Arthur’s Seat, et høydedrag like øst for bykjernen. Søndagen etter frokost returnerer vi til Norge.

Men det er ikke alt – som en avslutning på kurset vil vi tilby en egen kveld i Møllebyen for visning av deltakerens ferdige bilder, slik at alle kan få grundige tilbakemeldinger på turens fotofangst, og på det de måtte ha gjort av bilderedigering.

Deltakelse på dette unike kurset gir deg altså tre dager med fotoundervisning i Edinburgh, og to kvelder med det samme i Moss. I tillegg kommer det sosiale samværet med andre fotointeresserte, og de storartete stemmingsopplevelsene i en Europas best bevarte historiske byer.

Alt dette får du for 8500 kroner – inkludert flyreise og enkeltrom på hotell i sentrum av Edinburgh.

Dette kurset vil passe for alle som har litt fotoerfaring, og som er eiere av et speilreflekskamera eller annet digitalt systemkamera. Dersom du er i tvil om du har de nødvendige forkunnskapene, eller har andre fotorelaterte spørsmål, kan du ta direkte kontakt med Edmund Schilvold på epost: edmund@schilvold.com webside: www.schilvold.com

For påmelding og spørsmål om flyreisen, hotelloppholdet o.likn. – ta kontakt med Lasse Bakke i Caravelle Tours: Tlf. 69 25 19 10, epost lasse@caravelle-tours.no

Fakta om turen

Maksimum 15 personer
Både teknisk reiseleder og kursleder er med på turen

Dette er inkludert i prisen:

• Flyreise med Norwegian, tur/retur Oslo–Edinburgh t/r
• Busstransfer flyplass i Edinburgh–hotell t/r
• Tre netter i enkeltrom inkl. frokost på
• Holiday Inn Express Edinburgh City Centre (trestjerners hotell)
• En lunsj ved ankomst
• Undervisning v. Edmund Schilvold torsdag ettermiddag og kveld, samt det meste av fredag og lørdag.
• Innledende foredragskveld 16. februar kl. 18.00 – 21.00 i Møllebyen i Moss, avslutningskveld 15. mars samme sted.

I Edinburgh blir det hver dag undervisning både i møterom på hotellet og ute i byen. Bildekritikk fra ca. 18.00 – 20.00.

De som ønsker dobbelt/twinrom betaler 7300 kroner per person. De som ønsker enkeltrom betaler kr. 8500 per person.

Bindende påmelding. 20 prosent depositum faktureres ved påmelding. Resterende beløp faktureres seks til åtte uker før avreise. Billett og program sendes ut tre uker før avreise.

Vi anbefaler alle å tegne reiseforsikring og evt. avbestillingsforsikring.

Vær tidlig ute med påmelding, kurset fylles raskt opp!
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu