Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Videregående fotokurs i januar 2012

Bli med på et 3 dagers lærerikt videregående fotokurs i januar 2012!
3 Dagers veidergående kurs.
Kurset passer for deg som har kommet til et visst nivå, men føler at du har stagnert og at du trenger mer påfyll og inspirasjon for å bli en bedre fotograf. Da kan dette kurset bringe deg til et høyere nivå.For å gjennomføre dette kurset bør du minimum ha gjennomført nybegynnerkurset, eller inneha tilsvarende kompetanse. Vi bygger ny kunnskap på basiskunnskapene, og du vil lære mer om komposisjon, lys, farger, vårt visuelle system, sammenhengene og forskjellene mellom hjerne/øyne kombinasjonen og kameraet, hvordan bygge bilde-historier, hvordan publisere og presentere dine arbeider, etikk, holdning, ferdig print, portrett, landskap, makrofoto, telefotografering, visjoner, previsualisering, redigering, inspirasjon fra andre fotografer og andre kunstformer, planlegging av fotoprosjekter og opptak, og mye, mye mer!!!
Kurset foregår både inne og ute. Ta med kamerautstyr, stativ, egen laptop med ditt foretrukne bildebehandlingsprogram, skrivesaker, uteklær, et åpent sinn, mat og drikke. Vi serverer kaffe, te, brus, og litt snacks under inneøktene. Vær forberedt på lange lærerike dager og kvelder.

Pris: NOK 3.500.-

Tid: Fredag kl. 09.00-20.00, lørdag 09.00 - 20.00, søndag 09.00- 17.00.

Påmelding til post@m-art.no eller telefon 41678820.

Se også mer på http://www.m-art.no/


PS! Vi alltid gjennomfører kursene enten det er 1 eller 8 deltagere.


Hva sier kursdeltagere:

I flere år har jeg hatt gleden av å delta på de fleste kurs ved Senter for Naturfotografi.

Jeg startet med nokså blanke ark og en god del spenning. Men dette har vært en aha-opplevelse for meg!

Øyvind og Zizza har en en unik og morsom måte å undervise på. De har en egen evne til å få oss til å se motivene på en ny måte, fange lyset, skyggene, bevegelsene. De får oss til å fokusere på hva det er vi vil fortelle med vårt bilde eller bildeserie og prøver å få oss til å lage et mest mulig perfekt bilde i kamera uten for mye redigering.

Kombinasjonen av teori i svært hyggelige lokaler og mye fotografering ute, ikke bare i nærområdene, men også i Romsdalen og på Dovre, gjør at du etter hvert kurs føler du har kommet et godt steg lenger og vil melde deg på nye kurs. Vi får konstruktiv og positiv kritikk av vårt arbeid, vi jobber intensivt og lenge og latteren og humoren sitter løst. Vi har det simpelthen gøy.

Jeg anbefaler på det varmeste kurs hos Zizza og Øyvind.

Hilsen Tina Norman / Larkollen
Etter å ha deltatt på flere av M-Arts kurser, har jeg generelt hatt stort utbytte av Øyvinds evne til å formidle og forenkle fotofagets/kunstens kompleksitet. Mitt inntrykk er at han klarer å se og veilede alle - uansett hvilket nivå den enkelte måtte være på. Personlig liker jeg hans nedtoning av utstyrets betydning for det gode bildet. Isteden understreker han øyets og blikkets betydning for å skape kvaliteteten i bildet (valg/avgrensing av motiv, lyssetting m.v.) Dette var temaer som sto helt sentralt i det første kurset jeg deltok på (Lys og Landskap). Dette kurset, og forsåvidt alle kursene jeg har deltat på, har en fin balanse mellom teori (inne-undervisning) og praktisk prøving ute.

Ellers vil jeg berømme Zizza og Øyvinds evne til å få deltagerne til å trives og inspirere hverandre.

Med hilsen Helge Støwer, Moss

 - M-Art Senter for Naturfotografi
M-Art Senter for Naturfotografi
 - M-Art Senter for Naturfotografi
M-Art Senter for Naturfotografi
 - M-Art Senter for Naturfotografi
M-Art Senter for Naturfotografi

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu