Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Portrettfoto med Marcel Leliënhof

Bli med på workshop med en av Norges fremste portrettfotografer.
Å fange en person i et bilde. Portrettfortografering. Så enkelt og så vanskelig. Men det er mulig å lære, forbedre seg, se hvordan en av Norges fremste fotografer gjør denne type foto. Scenen er røff, modellene fotogene. Marcel Leliënhof står klar. Enten du er lidenskapelig amatørfotograf eller på grensen til profesjonell, dette kurset vil du være med på om du synes portrettfoto er spennende...

Formålet med kurset er å ta deg ett skritt videre innen portrettfotografi, uavhengig av om du har kompakt- eller speilreflekskamera og uavhengig av om du anser deg som amatør eller bruker portrettfotografi i ditt yrke. Kurset skal gi deg inspirasjon og et løft i forhold til der du er i dag.

Kurset er lagt opp med fokus på praktiske øvelser etter en kort teoretisk introduksjon. Vi lærer å mestre formidling av uttryk, stemning og lyssetting. Vi jobber i små grupper som roterer ift stasjoner med modeller. Vi disponerer et spennende lokale i Oslo sentrum som gir den rette rammen for kurset og setter deg som fotograf i rett stemning. Marcel Leliënhof vil bruke tid på å veilede hver enkelt deltaker for å optimere utfallet av bildene.

Om inspiratøren
Marcel Leliënhof en en av Norges ledende fotografer. I Marcels bilder finnes en perfekt blanding av røffhet og eleganse, rock’n roll og virkelighet. Noe av hans styrke ligger i observasjon og håndtering av de mennesker han omgås. Han har et godt øye for gode lokasjoner og brytende farger.

Workshopen er intensiv og har et tett program. Hver dag vil starte med teori og beskrivelse av oppgavene som skal løses for dagen. I mellomtiden er modellene klargjort på forskjellige stasjoner. Vi deler gruppen inn i mindre grupper, og du får i oppgave å utarbeide din brief overfor din modell.

Lørdag 18. februar
Fokus denne dagen er selve fotograferingen i samarbeide med modeller. Marcel rettleder underveis.

09.00 morgensamling - kort teoretisk gjennomgang
Introduksjon portrettfotografering - hvordan gå frem?
Fra teori til praksis - fotosession - majoriteten av dagen
Avslutning på ettermiddagen ca. 17.00

Søndag 19.februar
Fokus denne dagen er komposisjon, redigering og visning.

10.00 morgensamling - Introduksjon om visning og redigering
Redigering av de beste bildene - utvalg av tre bilder.
Serievisning - hver enkelt gjennomgår sine tre utvalgte bilder og Marcel kommenterer
Oppsummering og avslutning ca. 17.00

Kurset gir deg også et godt grunnlag for å kunne delta på Inspiratours fotoworkshops under fotofestivaler verden over med anerkjente fotografer!

Praktisk informasjon
Prisen for workshop er kr 3.990,- eks eventuelle måltider i løpet av dagene. Fotograferingen vil skje i Kanonhallen på Løren

Kurset arrangeres av Inspiratour. For mer informasjon og påmelding, klikk her: http://www.inspiratour.com/events/event.php?id=446
Marcel Leliënhof -
Marcel Leliënhof

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Kim Charloth F.
Skulle veldig gjerne vært med på dette,men selvsagt er det på akkurat samme tid som et annet foto workshop jeg skal på... Please... la dette skje igjen til høsten om ikke før:)
27.1.2012
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu