Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotokurs nordlys og vinterlys

Kurset er for deg som har digital speilrefleks.
Bli med en liten gruppe fotografer til vakre Tverrelvdalen ved Alta for å oppleve Nord Norges fantastiske vinterlys og nordlyset. Vi bor for oss selv i Tverrelvdalen som ligger bare 15 minutter fra flyplassen. Nordlyset er ikke lett å fotografere og du vil lære teknikken å fange et av naturens underverker med kamera. Aurora polaris (polarlys) er et motiv og fysisk fenomen som mange fotografer vil oppleve. Det forekommer når solvinden er kraftig, og store elektriske utladninger slynger elektrisk ladete partikler mot Jorden. Beste nordlys forekommer med ca. 27 dagers mellomrom fordi det er er tiden solen bruker pr rotasjon. Av den grunn er februar en av de av de beste månedene for å oppleve nordlyset. Med lokalkunnskap drar vi også til flotte motiver med vakkert vinterlys.
Torsdag kveld er det felles middag og vi presenterer programmet for dagene. Fredag, lørdag og søndag smører vi niste og utnytter dagene til fotografering. Hjemreise på mandag.

Pris: Kr 5450,00 pr person inkludert henting på flyplass, overnatting, alle måltider og transport til location.

Send oss en e-mail for påmelding. Mer informasjon om oss og våre fotokurs finner du på vår nettside http://www.naturfotografen.com/
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu