Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Nybegynnerkurs 2 dager

Få en pangstart på fotograferingen på dette 2 dagers kurset.
Sted: M-Art Senter for Naturfotografi, Rygge i Østfold. www.m-art.no
Tid: Lørdag og søndag, 10-11 mars.
Lørdag fra 09-20
Søndag fra 09-17
Instruktører: Øyvnd Martinsen & Zizza Gordon
Pris 2500.-

Dette kurset passer for deg som er nybegynner, eller for deltagere som vil lære basiselementene i fotografi. Kurset vil gi deg en kickstart som fotograf!
Etter dette kurset skal ikke lenger kameraet være en hindring for deg i fotograferingen, men et kreativt verktøy du behersker bedre!
Du vil lære basiselementene på kameraet, og du kommer til å få bedre kunnskap om digital fotografering, linsevalg, komposisjon, perspektiv, lys, farger, dybdeskarphet, lukkertid, blenderåpning, basis utstyr, og mye mer!
Kurset foregår både inne og ute. Ta med kamerautstyr, stativ, egen laptop med ditt foretrukne bildebehandlingsprogram, skrivesaker, uteklær, et åpent sinn, mat og drikke. Vi serverer kaffe, te, brus, og litt snacks under inneøktene. Vær forberedt på intensive dager!

Vi gjennomfører alltid kursene enten det er 1 eller 8 deltagere.

Påmelding til post@m-art.no eller telefon 41678820
Hva sier kursdeltagere:

Tusen takk for et meget vellykket nybegynnerkurs. Dere formidler teknisk tørt stoff på en lettfattelig og grei måte. Tall og begreper får plutselig en mening. Det er utrolig hva jeg sitter igjen med etter en helg i M-Art's ånd - jeg har lært masse. At dere i tillegg både inspirerer og utfordrer kreativiteten min, gir meg stor glede i videre fotografering. Jeg kommer helt sikkert til å delta på flere kurs... når studiene blir lagt på hylla og økonomien tillater det. :-)Anne Margrete
I flere år har jeg hatt gleden av å delta på de fleste kurs ved Senter for Naturfotografi.

Jeg startet med nokså blanke ark og en god del spenning. Men dette har vært en aha-opplevelse for meg!

Øyvind og Zizza har en en unik og morsom måte å undervise på. De har en egen evne til å få oss til å se motivene på en ny måte, fange lyset, skyggene, bevegelsene. De får oss til å fokusere på hva det er vi vil fortelle med vårt bilde eller bildeserie og prøver å få oss til å lage et mest mulig perfekt bilde i kamera uten for mye redigering.

Kombinasjonen av teori i svært hyggelige lokaler og mye fotografering ute, ikke bare i nærområdene, men også i Romsdalen og på Dovre, gjør at du etter hvert kurs føler du har kommet et godt steg lenger og vil melde deg på nye kurs. Vi får konstruktiv og positiv kritikk av vårt arbeid, vi jobber intensivt og lenge og latteren og humoren sitter løst. Vi har det simpelthen gøy.

Jeg anbefaler på det varmeste kurs hos Zizza og Øyvind.

Hilsen Tina Norman / Larkollen
Jeg har hatt gleden av å delta på flere fotokurs hos fotograf Øyvind Martinsen og Zizza Gordon.

(Har vært gjennom nybegynnerkurs, bildebehandling, nattfoto, fotoworkshop i Østfold og Romsdalen)

De tar hånd om hver enkelt deltager på en god og naturlig måte. Jeg ble møtt på det nivået jeg var, og ble oppmuntret til å arbeide videre for å utvikle meg.

Deres kunnskaper om fotografering og deres ferdigheter og glede over å formidle dette til oss andre har gitt meg inspirasjon til å utfordre meg selv.

Jeg har lært meg å stole på meg selv og ta sjanser og se at det gir resultater. Ser derfor fram til mange fine opplevelser med mitt fotoapparat.

Jeg vil derfor anbefale fotokurs hos Øyvind Martinsen og Zizza Gordon på det sterkeste for alle som ønsker å utvikle seg innen fotografering.

10.august 2011

Med vennlig hilsen

Lyder K. Johnsen
Nybegynnerkurset hos M-Art Senter for naturfotografi var veldig relevant for meg som har fotografert litt på egenhånd, men som ikke hadde gått kurs tidligere.

Kurset ga meg en veldig god forståelse av kameraets innstillinger og muligheter, og jeg lærte å jobbe på en helt ny måte bak kamera. Nå er jeg mye mer bevisst på hvordan jeg fotograferer, samtidig som kurset gir gode muligheter for å jobbe i en kreativ form for fotografering. I de praktiske øvelsene fikk vi testet ut nyervervet kunnskap, samtidig som kursleder var tilstede for diskusjoner og god veiledning.

Det var motiverende å delta på kurset og jeg tar bedre bilder nå!

Astrid R., Askim.
Vil bli fotograf! Så hvordan blir man det uten å sette seg på skolebenken igjen? Bøker så klart, i massevis.

Sånn pø om pø dukket behovet for en mentor opp, men hvordan finne den rette? Søken på nettet begynte. Der fant jeg et bilde, flere bilder som jeg likte. Dette måtte læres. Turen gikk til Moss og Øyvind Martinsen. Moss sitt svar på "Monsen".

Har vært på flere av kursene som holdes av Øyvind og Zizza. Hvor jeg startet opp med det mest enkle og elementære. De er flinke til å forklare og hjelpe, svare på spørsmål, oppmuntre til kreativ tenkning og egenutvikling ved å lære fra seg teknikker.

Intensive teoretiske økter kombinert med praktisk fotografering som gir en bra helhet. Fokus holdes på å ta gode bilder, og ikke manipulering i ettertid. Kursene som holdes hos M-Art anbefalse for nybegynnere og de som har kommet seg videre og trenger ideer og påfyll.

For å se noe av det jeg har lært hos dem se min hjemmeside www.B-Photoart.no

Bippe Havik, Havik


Øyvind Martinsen - Eiketre i Rygge
Eiketre i Rygge
Øyvind Martinsen
Øyvind Martinsen - M-Art Senter for naturfotografi
M-Art Senter for naturfotografi
Øyvind Martinsen
Øyvind Martinsen - M-ART Senter for Naturfotografi
M-ART Senter for Naturfotografi
Øyvind Martinsen
Øyvind Martinsen - Portrett
Portrett
Øyvind Martinsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu