Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotokurs og fototur til Vesterålen og midnattssol. Velkommen til ørnens rike.

Opplev det fantastiske landskapet, havørn, midnattssol, fuglefjell, lokal mat, felles turer og muligheter for egne fotturer. Man blir rask på utløser når ørnen fyller hele søkeren, og vi skal til vakker natur som regnes for å ha en av Norges tetteste populasjon av havørn.
PRESSEMELDING:

Vi bor ikke langt fra Hovden og Nykvåg som er små fiskevær i et idyllisk landskap med storhavet som nabo. Lune havner og kort vei til de rike fiskefeltene utenfor Vesterålen gjør at mange lever av fisket. Bare det å være tilstedet i dette landskapet ved havet med midnattssol, blomster og grønne fjell er en opplevelse. Prisen pr pers er kr 5900,00 som dekker alt fra ankomst torsdag til og med frokost mandag. Opplev mye til en hyggelig pris. Dato 21.-25. juni og 28. juni-2. juli.

Her er det fuglefjell og store forekomster av sjøfuglarter som måker, lundefugl, teist, ender, skarv, lomvi, fiskeørn og havørn, samt hegrer. Jordsmonnet i Hovden er dominert av kritthvit sand som mange steder gir flotte sandstrender og motiver. Fra toppen av fjellet Gårdsnyken i Nykvåg er det fantastisk utsikt og god oversikt over havørn som er i området.

Nykvåg er blant annet kjent for øya Fuglenyken og fuglefjellet som ligger like ved bebyggelsen på stedet. Fuglefjellet er vernet som en del av Nykvåg/Nykan Naturreservat, og med båt skal vi ut til Fuglenyken og øyene i området. Når midnattssolen skinner er land og fjell badet i et vakkert lys. Motivene vil være evige minner for fotografer som vil fange lyset som skifter minutt for minutt. Det er bare bølger og fuglelivet som skaper lyder i sommernatten.

Vi har ingen krav om avansert utstyr, men et speilreflekskamera er selvfølgelig det optimale. Fotografer som ikke har erfaring får kurs, og fotografer med erfaring får hjelp etter behov. Hver deltager disponerer et kamuflasjetelt som fritt kan brukes.

Vi skal bo hos Eidet sjøcamp, og overnatting skjer i dobbeltrom. De som ikke har spist kveite med tilbehør eller buknafisk kan glede seg til retter slik det lages lokalt i Vesterålen. Eidet sjøcamp har også parkering for campingvogn og bobil.

Det er kun plass til 10 deltagere på hvert kurs, og dette blir en opplevelse for alle som blir med 21.-25. juni eller 28. juni-2. juli.

De fleste vil antakelig reise til Vesterålen med fly til Evenes Harstad/Narvik, og flybussen til Sortland. Norwegian åpner også rute fra Torp. Man kan også fly med Widerøe til Stokmarknes. Pris og tilbud varierer mye. Ta kontakt med oss dersom du vil hentes i Sortland. Med bil er det ca 150 mil fra Oslo.

Mer informasjon om oss og våre fotokurs finner du på vår nettside http://www.naturfotografen.com/
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu