Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Workshop i Kenya

I samarbeid med Pål Hermansen, Ole Bernt Frøshaug og Basecamp Masai Mara inviterer Nordic Light til workshop i Kenya 19. - 26. september.
Dette er i samme perioden som den spektakulære migrasjonen, dvs. den tiden på året da millioner av dyr vandrer fra nord til sør på leting etter nye vannhull og beitemarker.

Masai Mara er et av Afrikas mest berømte naturreservat. Det grenser mot Serengeti i Tanzania, og er et paradis for dyre- og naturinteresserte. Vegetasjonen kjennetegnes av det gylne gresset omkranset av mektige fjell, og er del av Serengetis økosystem. Under migrasjonstiden befinner alle Kenyas dyrearter seg her, og det er nettopp i denne perioden workshopen skal holdes.

Basecampen der deltagerne skal bo ligger midt mellom to najonalparker, og rett ved elva der dyrene stopper opp for å raste. I praksis trenger du ikke forlate leiren et sekund for å få blinkskudd (!)
Kunne du tenke deg en liten bit av Karen Blixens verden, så er du velkommen til å melde deg på.

TID: 19. – 26. september, 2012
STED: Basecamp Masai Mara, Kenya
MED: Pål Hermansen og Ole Bernt Frøshaug
PRIS: kr. 21.500,- (på grunn av at Basecamp eier både campen og bilene, har vi vært i stand til å gi en ekstra gunstig pris på denne workshopen. Sjekk gjerne hva tilsvarende turer tilrettelagt for fotografer koster under migrasjonen, uten kurs!)

Les mer på Nordic Lights hjemmesider:
Workshop Basecamp Masai Mara
Pål Hermansen -
Pål Hermansen
Pål Hermansen -
Pål Hermansen
Pål Hermansen -
Pål Hermansen
Pål Hermansen -
Pål Hermansen
Pål Hermansen -
Pål Hermansen
Pål Hermansen -
Pål Hermansen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu