Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Bli med på Fototreff, Venabu Fjellhotell, 7- 9. september 2012

I år feirer vi 5 års jubileum for Fototreffet på Venabu med deltagelse av bl.a. 2 av Norges beste natur og dyrefotografer. Det blir fototurer ut i flott fjellandskap, fotokonkurranse med fine premier, foredrag med bildevisning, samt hyggelig sosialt samvær på et familiedrevet hotell. Bli med og treff fotografene Ole Jørgen Liodden og Jørn Areklett Omre!
PRESSEMELDING:

I 10 år har Venabus fotokurs vært et populært tilbud både sommer og vinter for hundrevis av ivrige fotointeresserte. Siden 2008 har vi også arrangert Fototreff som er kommet som en naturlig følge av at mange av våre tidligere kursdeltagere ønsket å komme tilbake. Treffet er lagt opp som en workshop og fotokonkurranse med flotte premier, deltagelse og foredrag av profesjonelle fotografer, visning av utstyr og diverse aktiviteter.

I år er vi spesielt stolte over å ha med oss 2 meget erfarne og dyktige fotografer; Ole Jørgen Liodden og Jørn Areklett Omre. Begge er høyt premierte for sine fantastiske bilder både nasjonalt og internasjonalt. Muligheten til å bli bedre kjent med hvordan disse toppfotografene arbeider vil være til stor inspirasjon for alle som har fotografering som hobby eller pasjon! Begge vil vise bilder og holde foredrag i løpet av denne helgen.

Vi har også som vanlig god hjelp og støtte fra FotoVideo og fotograf Erik Damsgaard som primus motor for alt som har med klargjøring og printing av digitale bilder. Ingen kan hente ut detaljer av en råfil som Erik. Vi har også laget en egen jubileumsbok i år med bilder fra alle tidligere treff! Denne boken blir din hvis du melder deg på.

Epson stiller også mannsterkt med både kompetanse og utstyr slik at alle deltagere kan printe ut sine beste bilder. Vi jobber denne helgen med blinkskudd fra fototuren som vil bli utstillingsbilder, montert og hengt på vegg før avstemming og premiering. Som vanlig kan vi glede oss over fine premier!

Fotograf Olav Erik Storm, som er fast kursholder på Venabu gjennom 10 år, vil guide deg gjennom en innholdsrik workshop. Vi gleder oss til en helg med turer ut i fjellet, til å bli bedre kjent med dyktige fotografer og ulike foto-aktiviteter som burde være av interesse for både nye og tidligere kursdeltagere.

Meld deg på i dag og sikre deg en plass på treffet som går av stabelen 7-9 september, med start fredag 7. etter middag, - og avslutning med felles lunch på søndag 9. Årets hovedtema er naturfotografering.

Venabu fjellhotell har 56 rom, og ligger sør for Rondane ved riksveg 27, midtveis mellom Oslo og Trondheim. Gjester som kommer med tog eller ekspressbuss kan avtale henting på Ringebu stasjon, kr 150,- pr person en veg.
Fototreff, kr. 3800,- inkludert opphold og alle måltider fra fredag aften til og med lunsj søndag.

Velkommen til fjells og et uforglemmelig Fototreff med andre fotoentusiaster!
Du finner mer informasjon og bilder fra tidligere kurs på nettsiden; www.venabu.no

Hilsen fotograf Olav Erik Storm og hotellvert Lars V. Tvete
Venabu fjellhotell, 2632-Venabygd. Tlf 61 29 32 00 E-post: venabu@venabu.no
Olav Storm -
Olav Storm
Olav Storm -
Olav Storm
Olav Storm -
Olav Storm
Ole Jørgen Liodden -
Ole Jørgen Liodden
Ole Jørgen Liodden -
Ole Jørgen Liodden
Ole jørgen Liodden -
Ole jørgen Liodden
Jørn Areklett Omre -
Jørn Areklett Omre
Jørn Areklett Omre -
Jørn Areklett Omre
Jørn Areklett Omre -
Jørn Areklett Omre

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu