Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Workshops Høst 2012 med Øyvind Næss

Gjennom fire workshops denne høsten har du mulighet til å lære alt fra grunnleggende fototeknikk til hvordan skape fantastiske bilder i noen av de mest utfordrende fotosjangerne.

Enten du har lyst til å lære å forstå kameraet ditt bedre, er nybegynner med en fotograf i magen, eller du har fotoerfaring fra før og trenger ny inspirasjon, er dette en mulighet du ikke bør gå glipp av!

Workshopene er inndelt i fire forskjellige temaer, du velger selv om du vil delta på en eller flere av dem. Melder du deg på alle fire samtidig får du redusert pris.


Les mer og last ned kursinfo på oyvindnaess.no


Velkommen på workshop!
WORKSHOP 1 INTRO-WORKSHOP
Gjennom en lærerik, inspirerende og intensiv helg vil du få en bred forståelse for de grunnleggende aspektene innen fotografi. Du vil sitte igjen med en solid basiskunnskap som lar deg utforske fotografiet videre i nettopp den retningen du ønsker. Workshop 1 passer både nybegynnere og viderekomne som ønsker en oppfriskning av fototeknikken og påfyll av ny inspirasjon. Dette kurset gir også deg som er nybegynner kunnskapen du trenger for å delta på Workshop 2.
18.-19. august og 25-26. august. Pris: 2600 kr

WORKSHOP 2 PORTRETTFOTOGRAFERING MED EKSISTERENDE LYS OG REFLEKTOR
Denne helgen ser vi på hvordan du kan bruke det eksisterende lyset til å skape stemningsfulle portretter. Vi går gjennom forskjellige typer lyskilder og hvordan disse kan styres ved hjelp av reflektor. Workshop 2 vil sette deg i stand til å mestre et stort spekter av uttrykk innen portrettsjangeren og passer både for den engasjerte amatør som har noe basiskunnskap innen fotografering og for viderekomne som ønsker inspirerende påfyll. Du bør ha kjennskap til blender, lukker og ISO, samt enkel objektivteori.
15.-16. september. Pris: 2600 kr

WORKSHOP 3 PORTRETTFOTOGRAFERING I STUDIO
I Workshop 3 ser vi nærmere på hvordan du kan jobbe med portrettet i studio. Helgens hovedfokus ligger på lyssetting med blitz, men vi ser også på andre viktige aspekter innen studioportrettering, som kommunikasjonen mellom fotograf/modell, arbeidsmetoder underveis i opptaket og digitalt etterarbeid.
Workshop 3 passer deg som ønsker en inspirerende og lærerik helg hvor studioportrettet står i fokus. Du bør ha kjennskap til blender, lukker, ISO samt enkel objektiv- og reflektorteori.
29.-30. september. Pris: 2800 kr

WORKSHOP 4 GATE- OG ØYEBLIKKSFOTOGRAFERING
I Workshop 4 vil du lære å se gatebildet med nye øyne. Vi ser på hvordan du kan fange de mest interessante øyeblikkene, gjennomgår relevant fototeknikk og ser på flere metoder innen sjangeren. Du vil også lære hvordan du kan sette sammen bildene dine til en sammenhengende serie. Etter Workshop 4 vil du sitte igjen med grunnlaget du trenger for å jobbe videre i en av de mest krevende, men også mest interessante fotografiske sjangerne. Workshop 4 passer for deg som trenger nye fotografiske utfordringer og ønsker å få et skarpere øye for komposisjon og øyeblikk. Du bør ha kjennskap til blender, lukker og ISO, samt objektivteori og komposisjon. I tillegg bør du kunne jobbe selvstendig deler av tiden.
13.-14. oktober. Pris: 2600 kr

Påmelding og informasjon: oyvindnaess.no
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu