Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotokurs natur og studio for viderekommende


Stikkord for fotokurset er kreativ planlegging, fantasi, farger, lys og komposisjon. Mange sliter med å se eller finne motiver. Vi deler kunnskapen om å oppdage muligheter og motiver som alltid er i nærheten.
Fotokurset er for alle som vil kombinere studiofoto og naturfoto. Begge deler er morsomt, og ved å blande teknikker har man grunnlaget for kreative bilder ute og i fotostudio. Alt som skjer på kurset starter med en idé som vi diskuterer før vi tar i bruk kamera. På kurset vil de fleste bli overrasket over hvordan en naturfotograf kan arbeide med dyr og fugler. Hos oss i skogen vil du oppleve unike muligheter for kreativ dyre- og fuglefotografering basert på individer som er vant til mennesker. Det betyr at vi kan bygge motivet med naturens materialer og ta eventyrbilder som du synes fortjener en plass på veggen i stua. Sola endrer lyset i alle motiver, og våre kreative løsninger utnytter alltid sola best mulig. Det er ofte smart å ha kamera nummer 2 plassert trådløst et annet sted, og noen av oppgavene på kurset inkluderer det. Ekstra kamera og diverse kamuflasjetelt har vi til utlån gratis. Vi kan ikke bestille ville dyr og fugler, men hos oss er det alltid noen som dukker opp.

Fotomodell ute og i studio er morsomt. På kurset skal vi planlegge alle detaljer med idé, sted, lys, farger, gjenstander og komposisjon. Vi bruker bl a studioblitser, reflektorer og røykmaskin inne og ute. Vårt fotostudio har små og store studioblitser, låvedører, beauty dish, diverse kulisser og mye mer. Vi kan skape bilder med magi eller rett og slett ta virkelig flotte bilder. Male med lys er også med i programmet. Det er en gammel teknikk som er utrolig morsom. Nesten alle typer lys kan brukes og teknikken er logisk, men helt enkelt er det ikke. Vi legger opp til frihet med rom for egne ideer som gjerne kan diskuteres før kurset, slik at vi kan legge ting til rette for et godt resultat.

Kurset er for deg som ikke har mye erfaring, men vi forutsetter at du kan bruke blender og lukker, iso, hvitbalanse, lysmålersystem og fokussystem manuelt. Det blir maks 8 stk på kurset, og vi legger opp til at 4 og 4 deltakere arbeider sammen med fotomodell og med naturfotografering.

Kurset starter lørdag kl 1100, og vi avslutter ca kl 1700 søndag. Da er de fleste slitne etter mange timer bak kamera. Til oss er det kun 90 minutter med bil fra Oslo, og 2 timer fra Skien, og 1 time fra Hønefoss. Kjøretid fra Hokksund til oss er ca 25 minutter. Vi henter og bringer fra Hokksund dersom du bruker buss eller tog.

Pris: Kr 3100,00 pr person inkludert kursmateriell, modell, lunsj lørdag og søndag og middag lørdag. Vi kan ordne rimelig overnatting på gjestegård lokalt, inklusiv frokost. Send oss en mail for påmelding,

Mer info om oss og våre kurs finner du på vår hjemmeside www.naturfotografen.com

 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu