Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Bryllupsfotografering - lær av mesteren!

Enten du er en etablert bryllupsfotograf, ønsker å lære mer om bryllupsfotografering eller trenger inspirasjon, da er dette dagen du skal sette av til deg selv!
PRESSEMELDING:

Interfoto har gleden av å tilby deg en dag med Brett Harkness, en av Storbritannias mest ettertraktede bryllupsfotografer. Nylig beskrevet i britisk presse som “et fotografisk fenomen.” Digital Camera World.
For å gi deg påfyll i hverdagen har vi invitert Brett Harkness til oss den 10 september. Benytt muligheten til å lære teknikker av mesteren. Sett av denne dagen til deg selv.

Denne dagen vil gi deg svar på hva som gjør at Brett`s virksomhet skiller seg ut fra alle andre. Brett vil snakke om bryllupstruktur, hvordan han fotograferer et bryllup for å få mest mulig ut av fotograferingen. Han vil snakke om noen av hans favoritt-bilder, noen av teknikkene og utstyret han bruker. Brett`s virksomhet har bare gått oppover siden åpningen i 2002.

Dette åpne forumet vil gi deg sjansen til å tilbringe en dag med Brett og stille alle spørsmål du måtte ønske! Brett er kjent for sin direkte tilnærming og viljen til å diskutere sin virksomhet og hans metoder til alt det han fotograferer.

Vi vil også fotografere modeller på location, se på belysning, bruk av blits i mørket for dramatikk, poseringer, bakgrunner og mye mer.

Tilbring en fantastisk, lærerik dag med Brett. Dette vil du ikke gå glipp av.

Bryllupsfotografering lær av mesteren ! Bryllupsfotografering lær av mesteren ! Bryllupsfotografering lær av mesteren !

Tid: 9-17
Pris: 4000,-
Dato: 10 september 2013
Påmelding: kurs@interfoto.no
Ved påmelding trenger vi fullt navn, adresse, epostadresse og telefonnummer.
Kurset foregår i Interfotos lokaler i Drammensveien 130, bygg C, inngang 14 i tillegg på location
Kursholder: Brett Harkness

You can also follow Brett on Twitter @brettharkness, Face book @ Brett Harkness Photography Training Group, www.brettharknessphotography.com, You Tube, Vimeo & Flickr



Litt om Brett : Få uker etter fotografeksamen fra Nottingham Trent University i 1995, gikk Brett Harkness ombord i et cruiseskip i Karibien. Her jobbet han som fotograf seks år. I tillegg til å få en forankring i fotografering, møtte Brett Kristie, hans partner. Sammen driver de nå Brett Harkness Photography, et blomstrende fotoselskapet nær Manchester. Spesialiseringen deres er livsstil, mote, kommersiell og redaksjonell fotografering.
Brett Harkness - Bryllupsfotografering
Bryllupsfotografering
Brett Harkness
Brett Harkness -
Brett Harkness

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu