Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Kurs i Lightroom 9. november

Bildebehandlingskurs for deg som ønsker å ta bildene dine til et nytt nivå på en enkel måte, publisere disse på nett og i dine egne, flotte bøker og bygge opp et sikkert arkiv.
PRESSEMELDING:

Lightroom er et fantastisk program med mange muligheter og finesser og du tar raskt og enkelt bildene dine til et høyere nivå uten å måtte lære deg Photoshop som er et adskillig mer krevende program. Lightroom er også en suveren råkonverter for deg som jobber videre med bildene i Photoshop. I Lightroom holder du lett oversikt over alle bildene dine i biblioteket. Vi går gjennom oppbygging av biblioteket og hvordan dette fungerer, teknikk for utvelgelse av de beste bildene og redigering, print og publisering på nett. Vi går også gjennom webgalleri, bildeshow med musikk og produksjon av de fineste fotobøker samt formater og sikker arkivering av bilder, noe som er svært viktig i en tid med teknikk i rask endring.

PRAKTISKE OPPLYSNINGER
Kurset holdes kl. 10 til 17 i mitt studio på Gjettum Gård, Gjettumveien 121C (ovenfor Sandvika). Kursavgift kr 1250,- inkluderer kaffe/te samt kursmateriell (skoleelever og studenter kr 950).

Du må ha med egen laptop med Lightroom installert. Undervisningen foregår i Lightroom 5. Gratis prøveversjon kan lastes på www.adobe.no - velg engelsk versjon da bøker og opplæringsmateriell er på engelsk. Ha gjerne med Wacom tegnebrett som gjør det mye lettere å jobbe med bildene.

Bildene mine finner du på www.annehelenegjelstad.com og på www.annehelenegjelstad.com/blog. Her er også mer informasjon: Lightroomkurs

For spørsmål ring meg gjerne på 90 82 54 57 eller send en e-post til ah@annehelenegjelstad.com

Velkommen til noen hyggelige, arbeidsomme, lærerike og ikke minst inspirerende timer!

 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu