Søker årets beste bilder

National Geographic Photo Contest 2013 er åpen for innsending.
Den årlige konkurransen National Geographic Photo Contest er igjen på jakt etter årets beste bilder i kategoriene people, places og nature.

- Idet vi ferier vårt 125 års-jubileum, er vi begeistret for måten denne konkurransen hjelper oss å dele vår lidenskap for fotografi med fotografer fra hele verden. Vi ser på dette som en mulighet for en global forsamling av bildeelskere til å kobles sammen og utforske hverandres visjon av planeten, uttaler National Geographics bildesjef Keith Jenkins i en pressemelding.

Bildene blir juryert gjennom tre runder, der fokuset ligger på "kreativitet, fotografisk kvalitet og innholdets ekthet". Det skal kåres en vinner i hver kategori og en av disse stikker av med hovedpremien. Førstepremien består av $10000 og en tur til National Geographics hovedkvarter i New York for å delta på et fotoseminar i januar 2014.

I fjorårets konkurranse ble det sendt inn flere enn 22000 bilder fra fotografer i 150 land. Norske Kai-Otto Melau ble stemt til topps av leserne og tildelt Viewers' Choice for bildet Expedition Amundsen.

Konkurransen er åpen frem til 30. november.

Mer info om konkurransen på photography.nationalgeographic.com/photography/photo-contest/2013
 -
Skjermdump Nationalgeographic.com

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu