Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

En bokbindings workshop med Travis Hocutt

Dette er en workshop for enhver som ønsker å lœre bokbindingsteknikker for å håndlage bøker, og er sœrlig egnet for fotografer, bildebaserte kunstnere, og andre kreative.
PRESSEMELDING:

På vår workshop med papirkunstner og fotograf Travis Hocutt vil du lœre mange ulike bokbindings-teknikker, så som trekkspill binding, Japanske stikk, portfolio esker, mm. Du trenger ingen forkunnskaper i bokbinding for å delta.

Du vil forlate workshopen med 4–6 forskjellige bokbindings teknikker under beltet, samt flere egen produserte bøker lager med papir av høy kvalitet fra Norwegian Designs.

Workshopen er egnet for fotografer og andre bildebaserte kunstnere som ønsker å lage bøker av sitt arbeid, så vel som for andre kreative som ønsker å lære en ny håndverk teknikk.

En håndlaget bok kan vœre et kunstverk i seg selv, og er et flott tilskudd på enhver kunst utstilling. Håndlagde bøker selges som regel i små opplag, signert av kunstneren, men kan og brukes til portofolie visninger og er flotte gaveobjekter.

Workshopen foregår på NORDphotography's workshop senter SAGA beliggende i Nord-trøndelag, ca 1 time nord for Trondheim Lufthavn Vœrnes.

Les full workshop beskrivelse her: Creating Handmade books

Bli kjent med Travis Hocutt på travishocutt.com

Påmelding til workshopen skjer ved å følge linken over til full workshop beskrivelse eller ved å sende mail direkte til post@nordphotography.com eller post@sagainderoy.com
 -
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu