Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

The Constructed Image med Claire Rosen

På denne workshopen lœrer du om konseptutvikling, produksjon, planlegging og gjennomføring av foto opptak. Claire Rosen vil gjennomgå hele prosessen fra idé til det ferdige bildet.
PRESSEMELDING:

Dette er en workshop som passer for fotografer som er interessert i reklame, skjønnhet, mote, lifestyle, kunst, og selvportretter.

Studentene vil bli trenet i kreative ”brain-stormings” teknikker, konseptutvikling, problemløsing og visuell historiefortelling. Vi vil dra inspirasjon fra moteblader, nettsider, kunstverk, andre fotografens tolkninger av populoere tema, og dette forarbeidet vil danne grunnlaget for vårt konsept og senere utvikling av detaljerte moodboards. Vi vil lœre produksjon og planlegging av større foto opptak. Hvordan finne og få tilgang til passende location. Hvordan finne modeller som passer med konseptet vårt, booke og planlegge logistikken rundt dem. Planlegging av opptak og ide-utveksling med hår og make-up, og til sist gjennomføre selve fotoopptaket med eget konsept. Vi vil også dekke belysning, og hvordan opptre på settet. NORDphotography leier inn modeller og hår-make-up team for deltakernes bruk.

Workshopen foregår på NORDphotography's workshop senter SAGA beliggende i Nord-trøndelag, ca 1 time nord for Trondheim Lufthavn Vœrnes.

Les full workshop beskrivelse her: Fra ide til bilde

Bli kjent med Claire Rosen på: clairerosenphoto.com

Påmelding gjøres via linken over til full workshop beskrivelse eller direkte til
post@nordphotography.com eller post@sagainderoy.com
 -
Claire Rosen -
Claire Rosen
Claire Rosen -
Claire Rosen
Claire Rosen -
Claire Rosen
Claire Rosen -
Claire Rosen
Claire Rosen -
Claire Rosen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu