Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fototreff på Venabu Fjellhotell

Bli med på en fotografisk langhelg i et fargerikt høstlandskap på Venabygdsfjellet. Fotografene Jørn Areklett Omre, Erik Damsgaard og Olav Erik Storm inviterer deg i år til en praktisk foto-workshop 11-14 september.
PRESSEMELDING:

Fototreffene på Venabu Fjellhotell har siden starten i 2008 blitt en årlig mønstring for fotoentusiaster fra hele landet, med fine utflukter i vakkert fjellandskap, bildevisninger og fotoutstilling, med fine premier. Vi har hatt besøk av dyktige natur- og dyrefotografer som har vist fantastiske bilder og fortalt om hvordan de arbeider.

I år snur vi litt på opplegget; legger til en ekstra dag, torsdagen, - slik at vi får mer tid både ute og inne, og fokuserer mer på hva som skal til for å bli en bedre fotograf?

Det blir en aktiv langhelg hvor vi kommer til å bruke tiden godt både ute og inne med teori og teknikk, demonstrasjoner, oppgaver som skal løses, samt bildevisning med personlig oppfølgning. Vårt ønske med treffet er å gjøre hver enkelt mer bevisst på hvordan den fotografiske arbeidsflyten kan gi deg bedre bilder og bedre kontroll på sluttresultatet. Hva du bør tenke på før, under og etter opptak!

Vi vil ta for oss viktige temaer innen kamera, menyer og innstillinger, valg av og utnyttelse av ulik optikk, eksponering, komposisjon, forståelse for lys, programvare, etterbehandling i Lightroom og Photoshop, printing mm. Dette blir en praktisk helg med mye fotografering og bildevisning hvor du får tett personlig oppfølgning.

Våre 3 kursledere har alle lang og allsidig kompetanse og erfaring innen fotofaget.

Fotograf Jørn Areklett Omre har vært med på Fototreff tidligere og kjenner området rundt Rondane godt. Han har 30 års erfaring som naturfotograf, har gitt ut flere bøker og vært presentert i de fleste norske og nordiske fototidsskrifter. Han er offisiell Canon fotograf og medlem av foreningen Norske Naturfotografer (NN).

Fotograf Erik Damsgaard har vært fast medhjelper og bidragsyter på alle våre Fototreff. Med solid fotograferfaring fra eget fotostudio, allsidig fagkunnskap innen digital arbeidsflyt, og et spesielt talent for printing av bilder, er Erik en viktig del av Fototreffene på Venabu.

Fotograf Olav Erik Storm, har vært fast kursleder på Venabu gjennom 12 år, og vil guide deg gjennom en innholdsrik workshop. Olav har bakgrunn som reklamefotograf fra både USA og Norge, samt som engasjert foredragsholder og kursholder rundt om i Norge.

Våre aktive kursledere vil gi deg personlig oppfølgning, med hjelp og råd i løpet av fire spennende høstdager. Med god kontroll på det tekniske, og det kreative visuelle uttrykket får du bedre styring på prosessen frem til det bildet som skal printes, monteres og henges på vegg til vår fotoutstilling.

Har du ikke anledning til å være med oss fra torsdag, - men ønsker å bli med fra fredag, - så går det selvfølgelig også helt greit! Det er bare å henge seg på og du vil uansett få godt utbytte av oppholdet og innholdet frem mot søndagen.

Fotoutflukter hver dag, oppgaver som skal løses, demonstrasjoner og visning av utstyr, hyggelige måltider ute og inne, bildegjennomgang med konstruktive personlige kommentarer, visning av teknikker og arbeidsflyt i etterbehandling, tips og triks for å få best mulig print, samt sosialisering med likesinnede blir viktige deler av Fototreffet. Venabu Fjellhotell blir vår base for helgen og med god mat og fantastiske turmuligheter vil vi få god variasjon i motiver og fotografiske utfordringer. Helgen avsluttes med fotoutstilling og premiering!

Ønsker du faglig påfyll, inspirasjon, fotoglede og sosialt samvær på et tradisjonsrikt familiedrevet hotell, - så legg turen til Venabus Fototreff. Vi ser frem til å se deg i september!

Venabu Fjellhotell har 56 rom, og ligger sør for Rondane ved veg 27, Nasjonal Turistveg Rondane, midtveis mellom Oslo og Trondheim. Gjester som kommer med tog eller ekspressbuss kan avtale henting på Ringebu stasjon, kr 170,- pr person en veg.

Fototreff, inkludert opphold og alle måltider fra torsdag aften til og med lunsj søndag; kr. 4.950,-
Fototreff, inkludert opphold og alle måltider fra fredag aften til og med lunsj søndag; kr. 4.150,-
Antall enkeltrom er begrenset, - så meld deg på tidlig. Tillegg for enkeltrom i vestfløy kr 170,- pr døgn.
Venabu fjellhotell, Rondevegen 860, 2632-Venabygd. Tlf 6129 3200.
Se også nettsiden; www.venabu.no
Informasjon og bestilling pr. e-post: venabu@venabu.no

Med fotografisk hilsen fra
Jørn, Erik og Olav, - og Venabus leder Line Tvete

 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu