Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotoworkshop i Polen

Åtte nordmenn og åtte polakker, Tomasz Tomaszewski og Arkadiusz Gola - polske kjente fotografer som veiledere, 16 historier om musikkfestival i Jarocin og Schlesien. Dette utrolige møtet mellom mennesker og inspirasjon som vil skje i løpet av 7 dager fotoworkshop - en del av "Norwegian-Polish Film and Photography Academy".
PRESSEMELDING:

Den Polske Klubben for Fotografi og Turisme i Norge inviterer til fotoworkshop for hobbyfotografer som skal foregå i juli 2014 i Polen. I workshopen får deltakere fra både Norge og Polen jobbe med kjente polske fotografer – Tomasz Tomaszewski og Arkadiusz Gola. Workshopen er en del av Norwegian – Polish Film and Photography Academy (http://norwayacademy.eu/about-the-project/) som er samerbeidsprosjekt mellom polske og norske organisasjoner.
Tomasz Tomaszewski har fotografert for National Geographic i over 25 år. Han skal lede den første delen av workshopen som skal foregå i Jarocin under en av de mest kjente polske rockmusikk festivalen.
www.tomasztomaszewski.com

Siste to dager skal deltagere fotografere i Ruda Slaska med Arkadiusz Gola. Han er lokalt fotograf og reporter, han viser endringene i område etter 1989 og fotograferer postindrustiell arkitektur.
www.arekgola.com

Prosjektet er støttet av EEA Grants og er en del av programmet Promotion of Diversity in Culture and Arts within European Cultural Heritage.
http://eeagrants.org
http://eeagrants.org/programme/view/PL09/PA17

Dato: 16-22.07.2014, Polen

Søknad: Fyll ut søknadsskjema http://norwayacademy.eu/appliction_form.doc og send det på e-post til maciejciara@gmail.com eller anna.nowogrodzka@gmail.com.

Workshopplasser: 16

Kostnader: registeringsavgift 2500 NOK (dekker alle kostnadene for workshop, mat og overnatting, samt transport under workshopen i Polen), deltakerne må dekke kostnader for reise til/fra Polen (flybiletter).

Arrangører: Den Polske Klubben for Fotografi og Turisme i Norge (NO), Jarocin XXI Forening (PL) , FILMFORUM (PL)

Kontakt og info:
Den Polske Klubben for Fotografi og Turisme i Norge (http://klub-zdobywcow.no/index.php?option=com_contact&...p;lang=no)
Maciej Ciara
477 19 794
maciejciara@gmail.com

Anna Nowogrodzka
463 87 937
anna.nowogrodzka@gmail.com
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu