Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotokurs 2 dager for nybegynnere.

Hos oss i skogen har du unike muligheter til å lære dyre- og fuglefotografering, fotografering i studio med fotomodell, makrofotografering, portrettfotografering, landskapsfotografering, og bildebehandling i Photoshop. Velkommen til et komplett fotokurs.
PRESSEMELDING:

Fotokurset er for deg som er nybegynner eller har fotografert uten at du forstår hvordan kamera fungerer. Med våre metoder kan du enkelt lære manuelle innstillinger som er grunnlaget for kreativ fotografering inne og ute i naturen. Du lærer å ta bilder av mennesker, landskap, modell i studio, fugler, dyr og makrofotografering samt digital bildebehandling med Photoshop Elements. Digital speilrefleks, stativ og diverse optikk kan du låne gratis hvis du ikke har selv. Våre grunnkurs er bygget på visuell logikk som gjør at du raskt forstår bruk av manuelle innstillinger og opplever gleden med foto etter noen timer på kurset. Praktiske oppgaver tar deg steg for steg frem til flotte bilder i naturen og i studio. Et fotokurs hos oss i skogen er også en opplevelse de fleste ikke glemmer. Du bør ha med en pose hasselnøtter til fugler og ekorn som tror at nøtter vokser i lomma til alle som kommer på kurs, og de forventer servering hele dagen! Maks antall pr kurs er 6 stk.

Program lørdag:
Du lærer bruk av kamera med manuelle innstillinger som bruk av blender og lukker, iso, hvitbalanse, skarphet, fargerom, lysmålersystem, fokussystem, bruk av innebygd blits, histogram, hvordan eksponere riktig og korrigere når kamera måler feil. Valg av objektiver er også tema. Etter lunsj er vi ute med praktisk foto og tema er blant annet makrofotografering, bildekomposisjon i landskap, og portrett ute. Makrofotografering er vrient, men på kurset lærer du teknikker og får prøve utstyr på eget kamera som gjør det enkelt å fotografere detaljer på blomster og insekter vårt øye ikke kan se. Da dukker det opp utrolig mange fascinerende motiver. Portrett ute handler om å bruke lyset og eventuelt bruke blits eller reflektor. Landskapsfotografering krever at fotografen kan utnytte mulighetene i et motiv, og det lærer du på kurset. Når dagen er slutt vil de fleste være meget overrasket over egne prestasjoner gjort helt manuelt med kamera.

Program søndag:
Praktisk fotografering i fotostudio og ute i kamuflasjetelt. Her i skogen kan du oppleve ville dyr og fugler som er tillitsfulle, og derfor vil du ikke mangle motiver når du sitter i kamuflasjeteltet som en profesjonell naturfotograf. Du får flotte bilder, og telelinse og stativ låner du gratis av oss hvis du ikke har det. Fotostudio med modell og topp utstyr står til disposisjon. Det er populært og morsomt, og det gir deg mye kunnskap om portrett, lyssetting, komposisjon og lyset generelt. Grunnleggende digital bildebehandling i Photoshop Elements er også en del av dagen, og den som ikke har arbeidet med digital bildebehandling vil oppleve utrolige muligheter på kort tid. Etter endt kurs kan du gjøre mye med bildene dine i Photoshop på egenhånd. Du låner pc av oss gratis. Vi er kanskje alene om et så variert tilbud. Søndag kveld reiser du hjem med bilder du virkelig kan være stolt av, og som fortjener en plass på veggen. Kurset starter lørdag kl 1030, og vi avslutter kurset ca kl 1700 søndag. Lørdag avslutter vi ca kl 1730. Til oss er det kun 90 minutter med bil fra Oslo, og 2 timer fra Skien, og 1 time fra Hønefoss. Kjøretid fra Hokksund til oss er ca 25 minutter. Vi henter og bringer fra Hokksund dersom du bruker buss eller tog.

Pris Kr 2750,00 pr person inkludert kursmateriell, lunsj lørdag og søndag. For påmelding, send oss en mail: post@naturfotografen.com. Mer informasjon om oss og Fotokurs finner du på vår hjemmeside www.naturfotografen.com
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu