Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Senja Workshop 2014

Opplev et av de villeste og mest eksponerte kystlandskapene vi har og bli en bedre landskaps fotograf. Gjennom forelesninger, praktiske oppgaver, feltdemonstrasjon, bildekritikk og personlig veiledning, blir du inspirert og løfter deg selv til et høyere nivå. Kursleder: Trym Ivar Bergsmo.
PRESSEMELDING:

KOMPOSISJON er et av de områdene denne workshopen legger spesielt stor vekt på. Gjennom forelesninger, eksempler, praktiske oppgaver og demonstrasjon ute i feltet, vil deltagerne få tilgang til gode verktøy som hjelper dem på veien til å lage sterkere, mer balanserte og personlige landskapsbilder.

Hva tenker du på når du kommer til et sted du har lyst fotografere?
Hvordan griper du fatt i de forskjellige elementene i bildet og setter det sammen til en spennende og dynamisk komposisjon?
Hvordan "trenger jeg inn i" dette landskapet og omformer mine egne opplevelser til et godt landskapsfoto?
Hvordan bruker jeg Lightroom til å forsterke det jeg vil formidle?

VI bor samlet og bruker store deler av døgnet til fotografering , samtaler, spørsmål og undervisning. På kveldene etter at vi har fått servert middag, har vi bildekritikk, der deltagerne og kursholderen kommer med konstruktive innspill til hvert enkelt bilde (fra kursdeltagernes produksjon den dagen.)

Som kursleder, har jeg et mål om at alle som deltar i mine workshoper, skal bli inspirert, lære mye nytt, treffe likesinnede og ha økt lysten til å ta flere og bedre landskapsbilder.

Senja med sitt ville, poetiske og råe kystlandskap er helt fantastisk og et svært inspirerende utgangspunkt for dette.
© Trym Ivar Bergsmo -
© Trym Ivar Bergsmo
Trym Ivar Bergsmo -
Trym Ivar Bergsmo
© Trym Icvar Bergsmo -
© Trym Icvar Bergsmo

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu