Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Naturfotografi: høstfarger på Inderøy med Eddie Soloway

Han har undervist en årrekke i regi av National Geographic. Denne høsten er han å treffe på SAGA Senter for Fotografi på Inderøy. Er natur-/ landskapsfotografering ditt fokus - er dette en workshop du ikke bør gå glipp av.
På NORDphotography's workshopen med naturfotograf Eddie Soloway er det det vakre høstlandskapet i nord-trøndelag som vi retter kameraet mot.

Vårt mål er å få deg til å se forbi det opplagte og fange nydelige øyeblikk hvor abstrakte former, refleksjoner, lag, og bevegelse beriker bildene, og baner vei for nye konsepter og inspirer din egen fantasi til å gå dypere.

I løpet av uken vil flotte naturopplevelser i landskapet på Inderøy ta deltakerne gradvis vekk fra det å se objekter og ting, til å oppdage stedets magi og øyeblikkets skjørhet. Du vil slutte med å jakte på lyset og heller nyte gleden av å skape kunst i landskap.

Dette er en workshop for alle nivå. Du vil i løpet av workshopen utvikle dine fotografiske ferdigheter, så vell som ditt kreative blikk, slik at du bedre lykkes med å fange flotte naturbilder, som komuniserer akkurat hvordan du ser og opplever naturen.

Les full workshop beskrivelse her: http://www.nordphotography.com/workshops/autumn-landscape

Påmelding er bindende. Påmeldingsfrist er satt til 16 september.
Eddie Soloway -
Eddie Soloway
Eddie Soloway -
Eddie Soloway
Eddie Soloway -
Eddie Soloway

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu