Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Foto workshop på Dovre

Lær mer om landskapsfotografering, fotografering av dyr og fugler, og makro fotografering av Øyvind Martinsen.
På dette kurset vil du lære:
Landskapsanalyse og -fotografering.
Hvordan håndtere ekstreme kontrast situasjoner.
Å ta gode bilder av dyreliv.
Nattfotografering.
Etikk.
Bruk av "Fill flash" i dyr-, og landskapsfotografering.
Makro fotografering av detaljer i naturen.
Nyttig utstyr som hjelper deg i det praktiske arbeidet.


Det er plass til maks 8 deltagere, slik at alle får gode fotomuligheter, og at jeg får mulighet til å hjelpe alle. Så få deltagere på en workshop er unikt, og det gjør at du lærer mer.
Kurset er en fin balanse mellom teori, praktisk fotografering, en-til-en og felles leksjoner.
Påmelding til: tours@panamaphotoexplorations.com
Nettside: http://www.panamaphotoexplorations.com/

I fjellet skal vi se etter moskus, rein, elg, fjellrev, m.m. Landskapet er også storslått, så det er mange muligheter for spektakulære landskapsbilder med flotte høstfarger, og vil du ned på detaljnivå kan du også ta makrobilder. Vi skal også besøke Fokstumyra Naturreservat hvor sjansene vanligvis er store for å se elg.

Praktisk info:
Vi møtes på Dovregubben kl.18 torsdag . Dovregubben har et hyggelig vertskap og hyttene er fine. Se mer på www.dovregubben.com

Hyttene er allerede booket, og dere betaler hyttene og rom selv. Noen hytter har plass til flere og noen har enkeltrom. Døgnprisen ligger mellom 400 og 800 kroner, og er dere flere i hytta blir det billigere.
Mat og drikke må dere kjøpe inn selv, og dere kan lage mat i hyttene som har velutstyrte kjøkken.

Ta med fotoutstyr, stativ, laptop med ditt foretrukne bildebehandlingsprogram (anbefaler Adobe Lightroom).

Kursavgiften refunderes ikke hvis du avlyser din deltagelse mindre enn 6 uker før kursstart. Dette fordi vi har store reiseomkostninger fra Panama til Norge, og i Norge, for å holde kurset.

Håper vi sees i friskt flott høstvær på Dovre!

Fotohilsen
Øyvind Martinsen
http://www.panamaphotoexplorations.com/

Les uttalelser fra tidligere workshop deltagere:

"Jeg har deltatt på to av Øyvinds work-shops, først på Dovre og deretter i
Romsdalen. Stor grundighet og erfaring og respekt for naturen og deltakerne kjennetegnet Øyvind. Han var svært godt forberedt med tanke på fotosteder, dyreliv og lysforhold. Enda viktigere var Øyvinds evne til å veilede og undervise gjennom samtale både ute i felt og inne. Øyvind har bidratt til å gi meg en dypere forståelse av landskapsfotografi som jeg aldri har opplevd på andre kurs eller work-shops. Jeg anbefaler Øyvind og Zizzas work-shops på det varmeste og kommer garantert til å delta på flere."

Bjørn Gjervan, Trondheim, Norge
30.12. 2014


"Etter å ha funnet Øyvind Martinsen og erfart hans formidling av fotoglede , har jeg strukket min egen følelse for foto til nye høyder …
Ingen jålefaktorer (!) hva utstyr angår , men tålmodig veiledning i komposisjon og teknikk ut fra hver enkelt sitt utstyr.
Ydmyk for naturens storhet og et genuint ønske om å invitere oss inn i friluftslivets gleder , kombinert med fotografiets mysterier, gjør Øyvind enhver workshop til et lite eventyr. Og at hans kone Zizza ofte deltar, bidrar absolutt til å gjøre kurset om mulig ENDA bedre !
Øyvinds rolige måte å være på , hans tilsynelatende uendelige kunnskap om teknikk og komposisjon og evne til å løfte hver enkelt opp og frem , gjør at jeg absolutt vil anbefale hans workshops. Selv har jeg deltatt på flere kurs , og vil absolutt bli med igjen når muligheten byr seg."

Hilsen

Rønnaug Frithjofsdatter Roald

«Etter å ha deltatt på flere av Øyvind’s kurser, har jeg generelt hatt stort utbytte av Øyvinds evne til å formidle og forenkle fotofagets/kunstens kompleksitet. Mitt inntrykk er at han klarer å se og veilede alle – uansett hvilket nivå den enkelte måtte være på. Personlig liker jeg hans nedtoning av utstyrets betydning for det gode bildet. Isteden understreke han øyets og blikkets betydning for å skape kvaliteten i bildet( valg/avgrensing av motiv lyssetting, m.v). Dette var temaer som sto helt sentralt i det første kurset jeg deltok på («Lys og landskap»). Dette kurset, og for så vidt alle kursene jeg har deltatt på, har en fin balanse mellom teori(inne-undervisning) og praktisk prøving ute.
Ellers vil jeg berømme Zizza og Øyvinds evne til å få deltakerne til å trives og inspirere hverandre.»

Helge Støwer
© Øyvind Martinsen - Moskus på Dovre
Moskus på Dovre
© Øyvind Martinsen
Øyvind Martinsen - Foto workshop på Dovre
Foto workshop på Dovre
Øyvind Martinsen
© Øyvind Martinsen - Høstfarger på Dovre
Høstfarger på Dovre
© Øyvind Martinsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu