Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Portrett fotografering med Arnfinn Johnsen

Tilbring 4 dager sammen med den anerkjente norske fotografen Arnfinn Johnsen og lœr portrettfotografering, med fokus på sort/hvit bilder. Workshopen omhandler også sort/hvit etterbehandlingen i photoshop.
Arnfinn er en av norges mest premierte fotografer, og kanskje mest kjent som fotografen bak portrettene av de norske gullmedaljevinnerne fra OL. Et prosjekt som har ført til to bøker så langt Gullklubben, som kom ut i 1993 og Gull som kom ut i 2013.

Som den 16. norske fotograf i historien vant han i 2009 Norges Fotografforbunds aller høyeste utmerkelse: ”Gull med Krans”.

Arnfinn har jobbet som komersiell fotograf i rundt 30 år og har hatt mye fokus på sort/hvit portretter, og det er akkurat det denne workshopen handler om.

Vi vil bruke vanlige personer som modeller, og vil fotografere i studio og ute med naturlig lys. Det blir demonstrasjoner av teknikker. Dette er en "hands-on" workshop hvor deltakerne får fotografere mye, og blir gitt veiledning underveis. Det vil og bli holdt bildekritikk hvor du får tilbakemelding på de bildene du har tatt.

Arnfinn vil i sin undervisning vœre innom tema som:
- Hva ER egentlig et portrett ?
- Kort historisk bakgrunn
- Prosessen: samarbeide – maktkamp – fotografens bevisste vilje
- Å opprette en menneskelig relasjon
- Å være tilstede: Fysisk og mentalt
- Om å arbeide instinktivt
- Kjenn referansene: Vi ser på noen av verdens viktigste portretter

Workshopen skjer på NORDphotography's workshopsenter SAGA i Nord-Trøndelag, som ligger ca 1 time nord for Trondheim Lufthavn Vœrnes. SAGA er en del av Den Gyldne Omvei, som er en kjent kulturrute i området.

Komplett workshopbeskrivelse, og alt av praktiske opplysninger finner du på vår nettside: Portrett Fotografi med Arnfinn Johnsen

Workshopen vil foregå på norsk.

Påmelding skjer til post@nordphotography.com eller direkte på vår nettside. Det er bindende påmelding på våre workshoper.
Arnfinn Johnsen -
Arnfinn Johnsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu