Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fototur til Sørøst-Asia

En fototur med et bredere perspektiv
Bli med på en fototur til steder hvor begrepet «lys» får en ny mening.

Å utvikle seg som fotograf handler like mye om å sette seg selv i situasjoner der du utfordres av gode motiver som det å kjenne og mestre fotoutstyret sitt."

Sørøstasia er kjent for sin historie, sine vakre templer og kulturer, og for varme, varierte landskap. I storbyer som Bangkok og Kuala Lumpur er hver meter et nytt gatefotomotiv. I Siem Reap danser lyset mellom hytteveggene i landsbyene og mellom trekronene i regnskogene.

På denne ti-dagersturen til Malaysia og Kambodsja får du et møte med mennesker og landskap hvor din utvikling som fotograf skjer gjennom det å ta bilder og å samtale om de - ikke teoretiske innføringer. Dette er en tur for den som elsker å fotografere, men som i like større grad elsker livet og som ser på kameraet som et verktøy til å fange det. For den som vil på en fototur hvor forholdene er godt lagt til rette på forhånd, og hvor du kan konsentrere deg om det du liker aller best – til en pris som ikke skremmer noen.

I programmet legger vi opp til fotografering blant annet i Angkor Wat, og besøk til Choung Ek og Toul Sleng i Phnom Penh.


Turen blir gjennomført, da vi har det nødvendige antall påmeldte allerede. Fremdeles noen få plasser igjen.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu