Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

#filmisnotdead - Workshop med fotograf Rune Bergan

Trodde du filmen var død? Da tar du grundig feil! Stavanger foto har gleden av å invitere til en analog dag i filmens navn. Er du nysgjerrig på analog fotografering er dette en perfekt anledning til å få en innføring eller en oppfriskning av en av de aller beste i faget.
Lørdag 28 februar får Stavanger foto besøk av fotograf Rune Bergan som kommer for å opplyse den gemene hop om gledene og fordelene med å bruke det analoge medium. Han tar med seg et flott utvalg av filmbaserte Leica- og Nikon-kamera og bruker dagen til å holde en workshop hvor det graves litt dypere i tema som:

- Ulike filmtyper (med fokus på sort hvit)
- Hvordan lese negativet
- Hva gjør analog foto med deg som fotograf (eller det å kjenne på den ultimate ”angst”)
- Hvordan skape sin egen stil

Her blir det workshop og praksis, og premiering av det beste bildet. Dette er en unik mulighet til å møte og lære av en særdeles dyktig og anerkjent fotograf.
Workshopen finner sted hos Stavanger foto 28 februar fra kl. 10-14 og er begrenset til 20 deltakere. Pris er 200,- pr person, og inkluderer utstyr og enkel bevertning.

Fotograf Rune Bergan
Rune Bergan er en internasjonalt anerkjent fotograf som har hatt utstillinger i London, New York, Berlin og Tokyo. Han er kjent for sine bilder av nasjonale og internasjonale dansere i alle sjangre fra klassisk ballett til moderne samtidsdans. Primært jobber han med kunstprosjekter til utstillinger og bøker, med en særlig interesse for portretter.

Bergan skiller seg fra mange andre fotografer ved at han jobber aktivt med både analog og digital fotografering. Han jobber mye med sort/hvitt og bildene hans har et unikt uttrykk, med fokus på komposisjon og et poetisk uttrykk hvor man stadig finner noe dypere underliggende.
Rune Bergan -
Rune Bergan

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu