Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotokurs 2 dager for nybegynnere.

Tillitsfulle dyr og fugler her i skogen gir deg unike muligheter til å lære fotografering med manuelle innstillinger som alle fotografer bruker til dyre- og fuglefotografering, makro-, produkt-, og landskapsfotografering. Portrettfotografering i vårt studio med fotomodell er også med i dette kurset sammen med grunnleggende bildebehandling i Photoshop.
Fotokurset er for nybegynnere og alle som har fotografert uten å forstå hvordan kamera fungerer. Med våre visuelle metoder er det ikke vanskelig å lære innstillinger som er grunnlaget for kreativ fotografering inne og ute i naturen. Med praktiske oppgaver lærer du å ta bilder av mennesker, landskap, fugler, dyr, makrofotografering, og portrettfoto med modell i vårt fotostudio. Digital bildebehandling med Photoshop er også en del av kurset. Digitalt speilreflekskamera, stativ og diverse optikk kan du låne gratis hvis du ikke har det selv. Et fotokurs hos oss i skogen er også en opplevelse de fleste ikke glemmer. Du bør ha med en pose mandler til fugler og ekorn som tror at mandler vokser i lomma til alle som kommer på kurs, og de forventer servering hele dagen!

Program lørdag:
Du lærer bruk av kamera med manuelle innstillinger som bruk av blender og lukker, iso, hvitbalanse, skarphet, fargerom, lysmålersystem, fokussystem, bruk av innebygd blits, histogram, hvordan å eksponere riktig og korrigere når kamera måler feil. Valg av objektiver er også tema. Etter lunsj er vi ute med praktisk foto med blant annet makrofotografering, og bildekomposisjon i landskap. Makrofotografering er morsomt, og du lærer teknikker og bruk av utstyr som gjør det enkelt å fotografere detaljer på blomster og insekter. Da dukker det opp utrolig mange fascinerende motiver. Vi avslutter dagen med landskapsfotografering og hvordan å utnytte mulighetene i et motiv.

Program søndag:
Praktisk fotografering i fotostudio og ute i kamuflasjetelt. Her i skogen kan du oppleve ville dyr og fugler som er tillitsfulle, og derfor mangler du ikke motiver når du sitter i kamuflasjeteltet som en profesjonell naturfotograf. Du får flotte bilder, og telelinse og stativ låner du gratis av oss hvis du ikke har det. Portrettfoto er alltid populært, og i vårt fotostudio med modell og topp utstyr lærer du mye om portrett, lyssetting, komposisjon og lyset generelt. Vi avslutter kurset med grunnleggende digital bildebehandling i Adobe Photoshop CC på egen pc. Søk på www.adobe.no. De har lenge hatt et tilbud på Ettårsplan månedlig betaling kr 93,75, og Ettårsplan forhåndsbetalt kr 1119,38 om du vil abonnere på Photoshop. Lightroom er også inkludert i prisen. Dersom du bare vil Prøve Photoshop gratis i 30 dager velger du det. Den som ikke har arbeidet med digital bildebehandling vil oppleve utrolige muligheter på kort tid. Etter endt kurs kan du gjøre mye med bildene dine i Photoshop på egenhånd. Vi er kanskje alene om et så variert tilbud. Søndag kveld reiser du hjem med bilder du virkelig kan være stolt av, og som fortjener en plass på veggen.

Kurset starter hjemme hos oss lørdag kl 1100 og søndag kl 1000. Vi avslutter ca kl 1730 begge dagene.
Til oss er det kun 90 minutter med bil fra Oslo, og 2 timer fra Skien, og 1 time fra Hønefoss. Kjøretid fra Hokksund til oss er ca 25 minutter. Vi henter og bringer fra Hokksund dersom du bruker buss eller tog.
Pris: Kr 2750,00 pr person inkludert kursmateriell, lunsj lørdag og søndag. Ved påmelding av 3 stk eller flere samtidig er prisen kr 2450,00 pr stk. Maks antall pr kurs er 6 stk. Neste kurs 25.-26. april.

Send mail for påmelding til post@naturfotografen.com. Mer informasjon om oss og Fotokurs finner du på vår hjemmeside www.naturfotografen.com

 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu