Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Kurs i naturfotografering [Vesterålen]

Fotokurs i Vesterålen: Gjennom et intensivt helgekurs lærer du hvordan du tar bedre naturbilder. Kurset passer for deltakere med ulike forkunnskaper. Gjennom en kombinasjon av forelesninger, praktisk fotografering under veiledning og bildevurdering skal du som deltaker få mer inspirasjon og kunnskap innen foto.
Øksnes i Vesterålen byr på mange flotte naturperler og egner seg godt for landskaps – og naturfotografering. I løpet av kurset vil vi fotografere på ulike steder som byr på ulike muligheter og utfordringer innen fotografering.

Gode naturbilder blir til gjennom en kombinasjon av planlegging, tålmodighet, bevisst arbeid med lys og komposisjon og riktig kamerateknikk. Vi vil berøre alle disse temaene i kurset – så trenger du ny inspirasjon eller rett og slett en «kickstart» innen foto er dette et bra kurs å få med seg.

Å lære naturfotografering
Undervisningen består blant annet av bildeforedrag, hvor du får innblikk i både idé, komposisjon, lys og kamerateknikk. Deretter drar vi ut og jobber med fotografering i felten. Her demonstrerer vi hvordan man kan jobbe for å skape flotte naturbilder. Deretter kan du jobbe med egne bilder, under vår veiledning. Dette er en undervisningsform som vi har god erfaring med – og det gir god læring.

©Bjørn Joachimsen - Vesterålen
Vesterålen
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen - Vesterålen
Vesterålen
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen - Vesterålen
Vesterålen
©Bjørn Joachimsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu