Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Kurs i Lightroom

Bildebehandlingskurs for deg som ønsker å ta bildene dine til et nytt nivå på en enkel måte!
Lightroom er et fantastisk program med mange muligheter og finesser, og du tar raskt og enkelt bildene dine til et høyere nivå uten å måtte lære deg Photoshop som er et adskillig mer krevende program. Lightroom er også en suveren rå-konverter for deg som jobber videre med bildene i Photoshop.

I Lightroom holder du lett oversikt over alle bildene dine. Vi går gjennom oppbygging av biblioteket og hvordan dette fungerer og vi går gjennom programmets forskjellige moduler: Redigering og retusj, eksportering og publisering på nett, bildeshow og produksjon av de fineste fotobøker. Vi går også gjennom teknikk for utvelgelse av de beste bildene, de forskjellige formatene samt sikker arkivering av bilder, noe som er svært viktig i en tid med teknikk i rask endring.

Det blir stadig mer vanlig å retusjere portretter og i Lightroom 5 og nyere er dette mulig. Vi gjør dette sammen, på det samme bildet og med fokus på et naturlig resultat. Vi jobber med komposisjon og utsnitt, hva vi skal fremheve og skjule i bildet, toneringer, oppskarping hvordan legge fokuset i bildet m.m.

PRAKTISKE OPPLYSNINGER Kurset holdes søndag 10. mai kl. 9 til 18 i mitt hyggelige studio på låven på Gjettum Gård, Gjettumveien 121 C (ovenfor Sandvika). Kursavgift kr 1750 inkluderer kaffe/te samt kursmateriell (skoleelever, studenter og tidligere kursdeltagere kr 1450).

Bildene mine og mer informasjon om kurset finner du på nettsiden min www.annehelenegjelstad.com og på bloggen min www.annehelenegjelstad.com/blog

For spørsmål ring meg gjerne på 90 82 54 57 eller send en e-post til meg på ah@annehelenegjelstad.com
Velkommen til noen hyggelige, arbeidsomme, lærerike og ikke minst inspirerende timer!
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu