Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotokurs i Sandefjord

Har du eget digitalt kamera som du ønsker å utnytte bedre? Bli med fotografene Marina Tennefoss og Anette Asbjørnrød på en intens og lærerik helg. Stikkord for kurset er: kamerateknikk, blender, lukker, lysfølsomhet, de forskjellige programmene på kamera, den «skummle» M-innstillingen, basic komposisjon, portrett fotografering og enkel bildebehandling.
Har du eget digitalt kamera som du ønsker å utnytte bedre?
Bli med fotografene Marina Tennefoss og Anette Asbjørnrød på en intens og lærerik helg. Stikkord for kurset er: kamerateknikk, blender, lukker, lysfølsomhet, de forskjellige programmene på kamera, den «skummle» M-innstillingen, basic komposisjon, portrett fotografering og enkel bildebehandling.
I løpet av helgen blir det satt av tid til å fotografere sammen med kursholderene slik at du får praktisert de nye kunnskapene dine. På den måten er det lettere å ta dine nye erfaringer videre og bli en bedre fotograf.
Kurset passer for nybegynnere og de som har fotografert en stund som ønsker å få mer ut av kamera sitt.
Kursholderene har lang erfaring innen fotografering og undervisning, både i inn og utland. De har begge en enkel og avslappet undervisningsstil som gjør kurset lett å følge, samtidig som det er pakket med informasjon.
Websider: www.tennefoss.no og www.anet.photos

Tidsrom: 5 - 6. september. Lørdag fra 10.00-18.00, søndag fra kl. 10.00-17.00.
Oppmøte: Veibeskrivelse og adresse fåes ved påmelding.
Kursavgift: 2400,-, det inkluderer undervisning, kursmateriale, fotografering av modell, og oppfølging av to fotografer gjennom helgen.
Påmeldingsfrist: 22. august. Det tas forbehold om nok antall deltagere for gjennomføring av kurset. Påmelding er bindene.
Ta med: Kamera, og laptop til enkel billed behandling.
Påmelding og spørsmål: Løpende påmelding til Anette Asbjørnrød,
anetteasb@gmail.com, el. mobil: 97 07 49 69.

Tilbakemelding fra tidligere kurs: Etter tre speilrefleks-kamera var det endelig på tide å komme seg ut av «grønn» sone. Meldte meg på kurs hos Marina og Anette uten helt å vite hva jeg gikk til. Etter en lang helg hvor timene bare fløy av sted sitter man igjen med god basis-kunnskap og motivasjon til å utforske kameraets muligheter videre. Man fikk en solid innføring i kamerateknikk og tilfredsstillelsen av å ha full kontroll med manuelle innstillinger var herlig. En flott helg som absolutt kan anbefales til andre. - thomas -
Anette Asbjørnrød -
Anette Asbjørnrød
Anette Asbjørnrød -
Anette Asbjørnrød

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu