Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotokurs i India med Tine Poppe og Linda Cartridge

I samarbeid med Temareiser Fredrikstad arrangerer fotografene Linda Cartridge og Tine Poppe nok et 14-dagers workshop i fotografi og Photoshop i Rajasthan ("Kongenes land") i India.
Du kan gjerne være forholdsvis nybegynner i fotografi - men må kunne mestre PC eller MAC. Eget kamera og PC eller MAC må medbringes.

Denne gangen drar vi til "den blå byen" Jodhpur og Mandawa som en gang var et stopp på silkeveien til Kina.

Jodhpur er byen hvor den verdensberømte fotografen Steve McCurry har tatt mange av sine beste bilder. Byen ligger i den østlige delen av Thar-ørkenen. Den var tidligere hovedstad i en fyrstestat med samme navn og har fått tilnavnet "blå byen" pga den blåmalte bebyggelsen rundt det gamle fortet Mehrangarh (fra 1459).

Mandawa er en landsby som en gang var et stoppested for karavanene på vei til Kina eller Midtøsten. Landsbyen har mange havelis - gamle herskapshus med vakre fresker og utsmykkede vegger med motiver fra lokale legender og hinduistisk mytologi. Haveliene er som et åpnet kunstgalleri mens det utenfor er det et yrende landsbyliv med esel taxi og hellige kuer som tar oss mange hundre år tilbake i tid - en opplevelse for livet!
 Linda Cartridge - Fotokurs i India
Fotokurs i India
Linda Cartridge
 - Linda Cartridge
Linda Cartridge
 - Linda Cartridge
Linda Cartridge

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu