Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Kreativ fotografering i Hvervenbukta

Meld deg på kveldskurs i Kreativ Fotografering i Hvervenbukta 13min sør for Oslo og lær mer basert på din egen interesse for fotografi.
Fotografi betyr å tegne med lys. For å bli flinke fotografer må vi lære å se med kamera og bruke kreative metoder for å komme frem til resultatet vi ønsker. Med utgangspunkt i din egen interesse for fotografi – gå på viderekommende kurs og lær mer om komposisjon og linjer, teknikk og utstyr, lys og eksponering, landskap og portrett, bli kjent med inspirerende eksempler fra fotohistorien og kunstfotografi.

Iløpet av kurset skal du definere ditt eget prosjekt eller ditt eget interessefelt. Kortsiktig eller langsiktig, men basert på din egen interesse for fotografi.Dette er kurset for deg som begynner å bli kjent med manuelle innstillinger på kameraet og har lyst til å lære kreative metoder for fotografering og gi dine bilder et mer personlig uttrykk. På kurset treffer du andre fotointeresserte og kurset er basert på individuell oppfølgning i en liten gruppe.

Du vil lære om:

· Komposisjon, motiv og innhold og form

· Lys, lyskilder og -kvalitet

· Praktisk fotografering ute i Hvervenbukta

· Kamerainnstillinger og teknikk i praksis

· Digital billedbehandling med Adobe Lightroom

· Kreative metoder

· Inspirasjon – eksempler fra fotohistorien og samtidsfotografi

· Tolke og analysere bilder

· Definer ditt eget fotografiske prosjekt


Kursene holdes av billedkunstner Nina Toft fra hennes atelier i portnerboligene til det gamle Ljansgodset i Hvervenbukta. Hvervenbukta er en landskapsperle kun 13 min kjøretur fra Oslo sentrum. Badestrand og kysttursti, hav og himmel, strand og skog er rett utenfor døra. Her er det mange fine fotomotiver og vi drar ut å fotograferer sammen i Hvervenbukta og området rundt Ljanskollen alle kursdager.

Dette er fotokurs med fokus på de grunnleggende aspekter ved fotografering, både i teori og praksis. Det er max. 6 deltagere pr kurs og alle deltagere vil få veiledning på sitt nivå. For å ha en god læring er det viktig å trives på kurset og vi har fokus på sosialt samvær og en trivelig atmosfære, drikke kaffe og spiser sammen.


 - Solnedgang fra Ljanskollen
Solnedgang fra Ljanskollen
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu