Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Miljøportrett og lifestylebilder

Bli med på et praktisk fotokurs, og lær deg masse om miljøportrett og energiske lifestylebilder i vakker natur og trolske omgivelser.
Bli med til Jeløya i Moss og utforsk naturskjønne omgivelser som vi sammen skal lage miljøportrett og lifestylebilder i. Målet mitt er å lære deg å ta kontroll på personen foran kamera, i tillegg til utstyr og teknikk. I tillegg handler det om å finne gode fotogene miljøer (locations) som bildene skal tas i.

Jeg ønsker å gi deg inspirasjon til å lage både spennende portretter og energiske lifestylebilder med flott lys. Du skal få lære deg å skape flott lys, selv når du bare har eksisterende lys uten noen som helst hjelpemidler. Og du skal få bruke reflektor, og en blits eller to. Avhengig av vær og vind, så er planen å skape bilder som visuelt spenner fra følelsen av varm sommer med Santa Monica Beach og Los Angeles, via den norske skjærgården, og til det trolske, mystiske og romantiske i en fantastisk eventyrskog.

Fullstendig kursinformasjon finner du ved å klikke her.

Kursholder og fotograf Eivind Røhne har i en rekke år holdt fotokurs og workshops for både private, næringslivet og utdanningsinstitusjoner. Han er offisiell norsk Fujifilm X-Photographer, og har lang og solid erfaring innenfor fotografering, lyssetting og etterarbeid. Han jobber bl.a. med mote, portretter, interiør og arkitektur for reklame- og redaksjonell bruk. I tillegg har han skrevet inspirasjons- og læreboken "Fotoglede - slik tar du bedre bilder".

For påmelding send mail med navn og mobilnummer til images[alfkrl]beyondtheice.no

Hilsen fotograf Eivind Røhne
Tlf: 90658290

Klikk her for Eivind Røhne sine websider.

Klikk her for Eivind Røhne sin fotoblogg.
Eivind Røhne - My Hat
My Hat
Eivind Røhne
Eivind Røhne - Trollskog
Trollskog
Eivind Røhne

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu