Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Mentor-helg på SAGA med Christian Houge

Tilbring en langhelg på SAGA med en av Norges mest suksessrike kunstfotografer som din mentor. Det blir en liten gruppen og full fokus på hver deltaker, og prosjekter man vil starte, videreutvikle, eller ferdigstille.
Vi inviterer til mentor helg på SAGA med den internasjonalt anerkjente norske kunstfotografen, Christian Houge. Dette er ikke en vanlig workshop, men en prosjektutviklingshelg med en meget kvalifisert mentor ved roret. Fokuset er å hjelpe deg å videreutvikle og finjustere et prosjekt du ønsker å forbedre, utvide, samt finne den rette veien for.

Deltakerne bør komme til helgen med bilder og en beskrivelse av et eller flere prosjekter. I løpet av helgen vil prosjektet/ ideen din bli analysert fra mange ulike vinkler, både i gruppen, men og gjennom private samtaler med Christian. Dette vil hjelpe deg å identifisere dine styrker, svakheter, forbedringsområder, og avdekke noen av de utfordringene du kan møte for å få prosjektet ditt dit det bør vœre.

Christian vil presentere noen av hans mest vellykkede prosjekter, og dele med gruppen hans personlige filosofi. Hvordan han velger sine prosjekter, hans visjon. Han vil og gjennomgå sin prosess fra idéstadiet og hele veien til utstilling.

Denne helgen er ment å gi deltakerne inspirasjon og veiledning i å produsere gode fotoprosjekter. Vårt mål er å hjelpe deg finne din identitet som fotograf; kartlegge din styrke, din individuelle stemmen, hva som er unikt med ditt talent, din personlighet og hvordan dette spiller inn når du velge prosjekter. Denne helgen handler om å gi deg nye verktøy for å ytterligere utvikle seg som kunstner.

Om Christian Houge:
Christian er en kunstfotograf med base i Oslo. Hans arbeid har vœrt presentert i The New York Times, Fotografi, Time, og på utstillinger over hele Europa, USA og Kina. Christian er med i Chinatour 2015 med utstillingen `Paradise Lost` som inkluderer flere serier som utforsker forholdet, og konflikten, mellom natur og kultur, som og er en felles tråd gjennom hans arbeider. Hans bilder fra serien `Arctic Technology` er for tiden på turné i USA med utstillingen `Vanishing Ice` med The Museum of Washington.

Hans siste prosjekt `Shadow Within ', som utforsker menneskets forhold til ulven og til slutt, seg selv, har allerede fått stor oppmerksomhet i USA gjennom Hosfelt Galleri, og utstillinger og oppkjøp for samlingen ved Johnson Museum. Time Magazine anbefalte Houge's utstilling som 'a must see" og presentasjonen av Houge's verker i The New York Times har fått mye oppmerksomhet. Hans prosjekt 'Shadow Within’ er allerede blitt stilt ut internasjonalt ved flere anledninger.

I 2014 hadde Christian Houge separatutstilling på FineArt galleri i Oslo, samt i en gruppe utstilling ved Johnson Museum of Art, New York. I 2013 ble Christian nominert til den prestisjetunge Prix Pictet Photography prisen for andre gang.

Hans arbeid kan finnes i flere private og offentlige samlinger i Norge og i utlandet.

Påmelding:
Komplett workshopbeskrivelse, og alt av praktiske opplysninger finner du på vår nettside: Mentorhelg Christian Houge

Påmelding skjer til post@nordphotography.com eller direkte på vår nettside. Det er bindende påmelding på våre workshoper.
 - Christian Houge
Christian Houge
Christian Houge - www.christianhouge.no
www.christianhouge.no
Christian Houge
Christian Houge - www.christianhouge.no
www.christianhouge.no
Christian Houge

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu