Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotokurs i "kardemommebyen" Villajoyosa

Kurset holdes i den vakre lille kystbyen Villajoyosa en halv time fra Alicante. En fargerik “kardemommeby” full av fotomotiv - med smale gater, gamleby, fin strandpromenade og en lang deilig strand.
Villajoyosa, Spania 16-20. oktober 2015
Fotografene Haugerud og Grande har holdt fotokurs i Villajoyosa i to år. Kursene har blitt veldig populære og tilbys også gjennom Aftenpostens A-kort. Begrenset antall plasser.

- Ta kontroll over ditt kamera
- Lær lyssetting med enkle virkemidler
- Komposisjon; hvordan skape magien i bildet
- Skap spennende landskapsbilder
- Få de virkelig gode feriebildene
- Lær å ta gode portrettbilder

Dette sier tidligere deltakere:
«En reise i fotografiens verden, hvor teori ble fulgt opp av praktiske oppgaver, bildegjennomgang og tilbakemeldinger. Jeg deltar gjerne på flere kurs!» Grethe Lindseth, Stjørdal
«- Vil takke for et lærerikt, inspirerende, flott og sosialt fotokurs. Anbefales på det varmeste!!” Asbjørn Svenskerud, Ørje

Program:
Dag 1 – Ankomst og tid på egen hånd. Kl. 19 Infomøte, deretter felles middag.
Dag 2 – Forelesning kamera/kamerateknikk, lys, komposisjon. Fotografering under veiledning, praktiske øvelser for å lære kamerateknikk. Bildeutvelgelse. Bildevisning med tilbakemelding på dine bilder. Felles middag.
Dag 3 – Forelesning landskap/strand/bybilder. Fotografering av under veiledning, denne dagen er vi ofte ute og fanger det nydelige morgenlyset. Bildeutvelgelse. Bildevisning med tilbakemelding på dine bilder. Middag.
Dag 4 – Forelesning portrett/mennesker. Fotografering av portrett under veiledning, du får veiledning i hvordan du best tar bilde mht lys, bakgrunn og positur. Bildeutvelgelse. Bildevisning med tilbakemelding på dine bilder. Middag.
Dag 5 – Matmarkedet – kjøp med olivenolje, Serranoskinke og Manchego ost. Tid på egenhånd. Hjemreise.

Vi tar initiativ til felles middag i gamlebyen eller på strandpromenaden hver kveld. Middagene er veldig hyggelige, gjerne på langbord med prat om foto og annet i hyggelig selskap. Middagen er frivillig og ikke inkludert i kursprisen.

Villajoyosa: Kurset holdes i den vakre lille kystbyen Villajoyosa en halv time fra Alicante, en herlig “kardemommeby”. En veldig sjarmerende by med smale gater, gamleby, fin strandpromenade og en lang deilig strand. Vi bor på Hotell El Mercat midt i sentrum. Hotellet har enkel standard, men er norskdrevet og rent og pent. Invitasjon til felles middag hver kveld (ikke inkludert) Mulighet for rimelige ekstradøgn i for- eller etterkant av kurset.

Kursledere: Fotograf Solveig Grande og fotograf Tone Haugerud.

Kurspris kr. 6700 inkludert kurs, overnatting i dobbeltrom og frokost. Øvrige måltider er ikke inkludert. Kurspris A-Kort kunder: kr. 5700.

Flyforslag (oppdatert august 2015): Norwegian fra Gardermoen 16.-20. oktober kr. 2597 + bagasje/avg. Muligheter også med SAS og Ryanair.

Mer info og påmelding: http://grandefoto.no/fotokurs/villajoyosa-2015/
Grandefoto - Strandpromenaden Villajoyosa
Strandpromenaden Villajoyosa
Grandefoto
Fra gammelt av malte fiskerne huset sitt i samme farge som båten
Grandefoto - Gamlebyen Villajoyosa
Gamlebyen Villajoyosa
Grandefoto
Gamlebyen med de smale gatene hvor de gamle gjerne sitter utenfor huset på en stol
Grandefoto - Morgenlyset
Morgenlyset
Grandefoto
Villajoyosa er en fantastisk by å fotografere i, det nydelige lyset, de herlige gamle menneskene og alle fargene.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu