Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Workshop i Jurmala med Jon Rune Trengereid

Bli en bedre fotograf på location i Jurmala, Latvia, som er kjent for sin fantastiske lange, hvite sandstrand, sine spa-hoteller og den fine
trearkitekturen fra 1800-tallet.
På denne workshopen har GreensLab med seg fotograf Jon Rune Trengereid som har spesialisert seg på mote- og reklamefotografi, samt retusj og undervisning innenfor faget. Workshopen i spennende Jurmala fokuserer på produksjon når du er borte fra ditt hjemsted, hvordan man
organiserer og utfører en shoot når man har minimalt av det utstyret man kanskje bruker til daglig, samt etterbehandlingen som kreves.

Deltakerne får hands on tid med modell, gjennomgang av lokasjonsvalg og lys, samt koreografi på produksjonsdagen. I tillegg til selve produksjonen vil det på dag 2 ses på etterbehandling med gjennomgang av teknikker som både øker kvaliteten i ditt håndtverk samt sparer deg for masse unødig tidsbruk.

Jon Rune betjener kunder over hele verden og hans kundeportfolie består blandt annet av L’Oreal, Porsche, Vogue, Kripos, Politihøyskolen, Brandstad, hoteller, magasiner, artister og flere kjendiser. Han er Canon-ambassadør, X-Rite Coloratti og har over 300 workshops og seminarer bak seg.
 - Invitasjon til workshop
Invitasjon til workshop

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu