Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Workshop lyssetting og kreativitet

Lys er morsomt i et studio med muligheter for alle typer belysningsteknikk, og denne workshopen vil lære deg hvordan du kan jobbe for å få til kreative bilder og klassiske portretter.
På kurset bruker vi alt fra en til flere studioblitser sammen med softbokser, låvedører, snoot, bikube og reflektorer, og vi kan med det skape mange typer lyssettinger. Rett og slett, det bildet du ønsker. Med visuelt lys lærer man å se lyset før bildet er tatt, og dermed lære forståelse av tekniske valg. En modell er med oss hele dagen og vi skal også jobbe med poseringer som fungerer for et bra portrett. Vårt studio har flere effekter og utstyr som vi bruker til å skape spennende og morsomme bilder.

Kurset krever at du har speilrefleks eller SLT og forstår bruk av blender, lukker og iso. Pris for kurset kr 1780,00 pr pers inkl drikke til mat. Vi spiser medbrakt lunsj kl 1230. Kurset starter kl 1030 og vi avslutter ca kl 1700. Maks antall på kurset er 4 stk.

Til oss er det kun 90 minutter med bil fra Oslo, og 2 timer fra Skien, og 1 time fra Hønefoss. Kjøretid fra Hokksund til oss er ca 25 minutter. Vi henter og bringer fra Hokksund dersom du bruker buss eller tog. Mer informasjon om oss og Fotokurs finner du på vår hjemmeside www.naturfotografen.com.

Send oss en email for påmelding: post@naturfotografen.com
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu