Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Formiddagskurs - fotokurs i Hvervenbukta

Fotokus i små grupper med trivelig atmosfære i Hvervebukta 13 min sør for Oslo. Er du pensjonist, jobber skift eller deltid og har mulighet til å gå på kurs en formiddag i uka ? Kanskje Formiddagskurset kan være noe for deg ? På formiddagskurset i vintersemesteret som starter 20 januar har vi fokus på kreativ fotografering og lærer om komposisjon, lys og kreativ metoder for å ta bilder.
Fotografi betyr å tegne med lys. For å bli flinke fotografer må vi lære å se med kamera og bruke kreative metoder for å komme frem til resultatet vi ønsker. Med utgangspunkt i din egen interesse for fotografi – gå på kurs og lær mer om komposisjon og linjer, teknikk og utstyr, lys og eksponering, landskap og portrett, bli kjent med inspirerende eksempler fra fotohistorien og kunstfotografi.

Dette er kurset for deg som har lyst til å lære kreative metoder for fotografering og gi dine bilder et mer personlig uttrykk. På kurset treffer du andre fotointeresserte og kurset er basert på individuell oppfølgning i en liten gruppe.

På dette formiddagskurset vil ha hovedfokus på praktisk fotografering og vi drar ut på turer i området rundt Hvervenbukta og Ljanskollen og fotografere sammen.

Du kommer til å lære om:

Komposisjon, motiv og innhold og form
Lys, lyskilder og -kvalitet
Praktisk fotografering ute i Hvervenbukta
Kamerainnstillinger og teknikk i praksis
Kreative metoder
Inspirasjon – eksempler fra fotohistorien og samtidsfotografi
Tolke og analysere bilder
Definer ditt eget fotografiske prosjektKurset krever ingen forkunnskaper men dette er et kurs med fokus på kreative metoder, komposisjon, lys og innhold og uttrykk i bildet.
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu