Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Kreativ fotoredigering med Lightroom og Photoshop [Harstad]

Kreativ fotoredigering! Lær de smarte triksene med Lightroom, Photoshop – og skap litt magi med bildene dine! Dette er et kurs som passer for deg som ønsker å legge et grunnlag for å bli dyktig innen bildebehandling, uansett hvilken type bilder du jobber med. Ta dine bildebehandlingskunnskaper til nye høyder – her er det mye å lære! [Harstad, 26.–28. februar 2016.]
Dette kurset er beregnet for fotoentusiaster som har grunnleggende kunnskaper om bruk av Lightroom men som ønsker å lære å utnytte mulighetene bedre innen redigering – og mulighetene med Photoshop. Kurset omfatter også en workshop-del hvor du får jobbe med egne bilder – med veiledning og hjelp fra instruktørene.

Kurset går gjennom alle teknikker som ligger til grunn å mestre kreativ bildebehandling uansett hvilken type bilder du jobber med. Med utgangspunkt i kurset kan du videreutvikle deg innen retusj, manipulering eller andre kreative teknikker i Lightroom og Photoshop.

Kursopplegget er utviklet siden 2006 og bygger på erfaringer med undervisning av en rekke målgrupper. Deltakerne har vært journalister, fotografer, kommunikasjonsmedarbeidere, medielærere og fotoentusiaster i fotoklubber.

Du må ha grunnkunnskaper i Lightroom tilsvarende vårt innføringskurs, dvs. at du må kunne importere og gjenfinne bilder i arkivet og ha grunnleggende kjennskap til verktøyene i Develop.

Det er ikke nødvendig med kunnskaper innen Photoshop.

Du må ha grunnleggende datakunnskaper, dvs. ferdighet innen bruk av operativsystemet på din egen maskin.

Informasjon om påmelding og mer info finner du her
http://bjorn-joachimsen.com/2015/12/06/kreativ-fotoredige...p-harstad/
@Bjørn Joachimsen -
@Bjørn Joachimsen
@Bjørn Joachimsen -
@Bjørn Joachimsen
@Bjørn Joachimsen -
@Bjørn Joachimsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu